aof bilgi yonetiminden işletmeye geçiş ...yardım ?

ekepir

Yeni Üye
esk anadolu universitesinin aof bilgi yonetimini tercih etmeyi düşünüyorum..bunun için sitede tanıtımını okudum..2yıllık olan bu bolumu bitirince esk universitesi işletme bolumune yatay geçiş yapılabilir deniliyor.benim merak ettiğim herkez yatay geçiş yapabiliyormu yoksa belli bi kriterleri varmı??

Linsey

Özel Üye
esk anadolu universitesinin aof bilgi yonetimini tercih etmeyi düşünüyorum..bunun için sitede tanıtımını okudum..2yıllık olan bu bolumu bitirince esk universitesi işletme bolumune yatay geçiş yapılabilir deniliyor.benim merak ettiğim herkez yatay geçiş yapabiliyormu yoksa belli bi kriterleri varmı??
Yatay değiL,Dikey geçiş
2 Yıllık Bilgi yönetimini bitirmeniz halinde,
Hiç bir sınava girmeden , Açıköğretim fakültesi İşletme veya İktisat bölümlerinden bir tanesine geçiş yapabiliyorsunuz,
Herhangi bir şart aranmıyor , Şart sadece mezun olmanız o kadar;)

rare.20

Yeni Üye
konuyu nasıl açacağıömı bilemedim burdan soruyorum lütfen bana cvp yazın
kamu okuyorum esk şehir üniv.daha 1.sınıfım
yeni açılan uluslar arası ilişkilere geçiş düşünüyorum değiştirebiliriyim böyle bişey mümkün mü?

emretemur

Yeni Üye
konuyu nasıl açacağıömı bilemedim burdan soruyorum lütfen bana cvp yazın
kamu okuyorum esk şehir üniv.daha 1.sınıfım
yeni açılan uluslar arası ilişkilere geçiş düşünüyorum değiştirebiliriyim böyle bişey mümkün mü?

Uzaktan eğitim sistemine göre öğretim yapan fakültelere kayıtlı olan öğrenciler, her ne sebeple olursa olsun; fakülte, bölüm ve programlar arasında yatay geçiş yapamazlar.

Uzaktan eğitim sistemine göre öğretim yapan fakültelerdeki bölüm ve programlardan, örgün yükseköğretime geçiş yapılamaz.

Ancak, örgün öğretimde öğrenci olanlar yatay geçiş yönetmeliği kapsamında yatay geçiş yapabilirler.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,728
Son üye
Merlin AI row