A alphaturk Misafir 4 Eyl 2008 #1 aöf 2. sınıf işletme öğrencisiyim ve bölümümü kamu yönetimi olarak değiştirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
aöf 2. sınıf işletme öğrencisiyim ve bölümümü kamu yönetimi olarak değiştirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
E emelOZZ57 Yeni Üye Katılım 22 Eyl 2009 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 22 Eyl 2009 #2 bu sorunun cevabını alabildin mi çünkü ben de işletme ikinci sınıfım ve okul öncesine geçiş mümkün mü merak ettim?
bu sorunun cevabını alabildin mi çünkü ben de işletme ikinci sınıfım ve okul öncesine geçiş mümkün mü merak ettim?
Y ylmzsngl Forum Ahalisi Katılım 5 Haz 2008 Mesajlar 58 Tepkime puanı 1 Puanları 8 Bölüm: İşletme Şehir: Adana 23 Eyl 2009 #3 böyle bişiy varmı arkadaşlar bene edebiyata geçerim valla
T termi53 Yeni Üye Katılım 6 Eyl 2010 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 6 Ara 2010 #4 moralinizi bozmak gibi olmasın ama bildiğim kadarıyla yok geçen sene kitapçığı okuduğumda öle bişeyler vardı ve hayır diye biliyorum siz yinede kitapçiği okuyun ve orada sıkça sorulan sorular var işinizi görebilir kolay gelsin..
moralinizi bozmak gibi olmasın ama bildiğim kadarıyla yok geçen sene kitapçığı okuduğumda öle bişeyler vardı ve hayır diye biliyorum siz yinede kitapçiği okuyun ve orada sıkça sorulan sorular var işinizi görebilir kolay gelsin..
AOFDESTEK ADMİN Yönetici Admin Katılım 9 Şub 2011 Mesajlar 6,044 Tepkime puanı 25 Puanları 48 Bölüm: İşletme Şehir: Bursa 6 Ara 2010 #5 Anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi aöf 'de bölüm değiştirme yapılmamaktadır arkadaşlar. Maalesef tekrar öss sınavına girmek durumundasınız.
Anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi aöf 'de bölüm değiştirme yapılmamaktadır arkadaşlar. Maalesef tekrar öss sınavına girmek durumundasınız.