aof denmı sinava girecem yoksan uludag unidenmi okucam

scuba81

Yeni Üye
iyi aksamlar arkadaslar sızlere bırsey danısmak ıstıyorum ben uludag unide 2 yıllık okudum ama 2 ci sınıfta ayrılmak zorunda kaldım uludagda ıkıncı sınavta okurken unı sınavına gırerek acık ogretım hakla ılıskılerı kazandım sımdı sıze soracagım ben aftan yaralanıp uludagtakı 2 sınıfı secersem acık ogrretımde okuya bılırmıyım yoksa uludag unıversıtesındemı okumak zorundayım eyer uludag okucaksam hakla ılıskılerı secıp bırde baslıcam bu benım ıcın cok onemlı 2 cı sınıf varken bıden baslamanın bır anlamı yok yardımların ıcın tesekkurler

Linsey

Özel Üye
iyi aksamlar arkadaslar sızlere bırsey danısmak ıstıyorum ben uludag unide 2 yıllık okudum ama 2 ci sınıfta ayrılmak zorunda kaldım uludagda ıkıncı sınavta okurken unı sınavına gırerek acık ogretım hakla ılıskılerı kazandım sımdı sıze soracagım ben aftan yaralanıp uludagtakı 2 sınıfı secersem acık ogrretımde okuya bılırmıyım yoksa uludag unıversıtesındemı okumak zorundayım eyer uludag okucaksam hakla ılıskılerı secıp bırde baslıcam bu benım ıcın cok onemlı 2 cı sınıf varken bıden baslamanın bır anlamı yok yardımların ıcın tesekkurler

Merhaba ,
Bölümler farklı olmak koşuluyla , açıköğretim ve örgün öğretim aynı anda okuyabilirsiniz,Sorun olmaz;)

scuba81

Yeni Üye
yok senmı anlamadım ben uludagda 2ci sınıftan ayrılmıstım aftan yaralanıp devam etmek ıstıyorum ama uludagda universitesinde degılde acıkögretimde okumak ıstıyorum oyle bır sansuım varmı acaba

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Uludağ universitesinde 2. sınıftan başlamak istiyorsan eğer Örgün öğretimle okumak zorundasın. Yani aftan yararlanıp 2. sınıftan açıköğretime başlayamazsın. Aftan yararlanarak Uludağ üniversitesinde örgün eğitimde 2. sınıftan devam edersin.

scuba81

Yeni Üye
cvp ıcın tesekkurler sunu soyleyeyım bıseyı arastırmadan yapmıcakmısın aof aradım ordakı memur bana boyle bırsey var ama bıttı dedı bılseydım en basından yapardım bılmeyen arkadaslar boyle bır duruma gelırse be olayı yapar en azından

E

_elmayra_

Misafir
cvp ıcın tesekkurler sunu soyleyeyım bıseyı arastırmadan yapmıcakmısın aof aradım ordakı memur bana boyle bırsey var ama bıttı dedı bılseydım en basından yapardım bılmeyen arkadaslar boyle bır duruma gelırse be olayı yapar en azından
aof burosundakilerin bişey bildiği yok.genelde de her soruya vardı ama bitti şeklinde cvp veriyolar:)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,726
Son üye
BexlasSob