Aöf Hakkında Bir kaç Sorum var Yardım eder misiniz..?

AraneL_LinweLin

Yeni Üye
MErhaba arkadaslar,

2 Yıllık Elektrik bölümü mezunuyum.Kesin olarak emin değilim fakat bu bölümden mezun olanlar okuduğu yılın üzerine 2 yıl'da işletme tamamlarsa 4 yıllık işletme lisans diplomasına hak kazanabiliyormus.Öncelikle bunun doğru olup olmadığını

Sonra da Aöf'e kayıt yaptırmak için Sayın Admin'in Sabit konusunu inceledim hersey cok güzel anlatılmıs fakat internet bavsuru tarihleri tam olarak ne zaman? Ayrıca Aöf'e kayıt için Öss'den Tercih yapmamıza Gerek varmı..?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim... :D

sessizzlik

Yeni Üye
Bölüm:
MEZUN
herhangi bir 2 yıllık örgün eğitimin üstüne 2 yılık açık öğretim okuduğunda lisans olarak tamamlaya bilirsin.Açık öğretimi yazmak için öss sınavına girmeli ve 145 in üstünde not almalısın.sınav başvurları ise öss tercihinde yaptıktan sonra takip edersen aöf sitesinde açıklarlar.

Linsey

Özel Üye
MErhaba arkadaslar,

2 Yıllık Elektrik bölümü mezunuyum.Kesin olarak emin değilim fakat bu bölümden mezun olanlar okuduğu yılın üzerine 2 yıl'da işletme tamamlarsa 4 yıllık işletme lisans diplomasına hak kazanabiliyormus.Öncelikle bunun doğru olup olmadığını

Sonra da Aöf'e kayıt yaptırmak için Sayın Admin'in Sabit konusunu inceledim hersey cok güzel anlatılmıs fakat internet bavsuru tarihleri tam olarak ne zaman? Ayrıca Aöf'e kayıt için Öss'den Tercih yapmamıza Gerek varmı..?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim... :D

Merhaba ,
Siz herhangi bir sınava girmeden , Açıköğretimde İşletme veya İktisat bölümlerinden birtanesine geçiş yapabiliyorsunuz;)
Fakat bölümünüz teknik program olduğundan hazırlığa(intibak) tabii tutuluyorsunuz;)

4 ders görüyorsunuz Bunlar;
-Genel muhasebe
-Genel işletme
-İktisata Giriş
-Hukuka Giriş

Bu derslerin 2 tanesini geçmeniz halinde 3.sınıf oluyorsunuz;)

Geçen yıl geçiş tarihleri , ekim sonunda başlamıştı ,
Bu yılki kayıt tarihlerini henüz yayınlamadılar;)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,728
Son üye
Merlin AI row