Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Aöf Hakkında Sorun Cevaplayalım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="FrFkFn, post: 301489, member: 180126"]</p><p>slm </p><p>geçmiş e seminerlere nasıl ulaşabilirim</p><p>ayrıca bir sorum daha olacak adalet 1. sınıf güz döneminde hukukun temel kavramları DD - idare hukukuna giriş DC- medeni hukuk 1 DD - </p><p>Türk anayasa hukuku DD - halkla ilişkiler ve iletişim CD - ingilizce FF /bu 2013-2014 güz dönemi 2014-2015 güz döneminde yine bu dersler var iki tane daha ders eklenmiş büro teknolojileri Atatürk ilke ve inkılapları 1 dersi eklenmiş bn şimdi 1. sınıfı tekrar mı okuyorum. yazdığım bu son iki ders 3.yıla ait tşkrler</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="FrFkFn, post: 301489, member: 180126"] slm geçmiş e seminerlere nasıl ulaşabilirim ayrıca bir sorum daha olacak adalet 1. sınıf güz döneminde hukukun temel kavramları DD - idare hukukuna giriş DC- medeni hukuk 1 DD - Türk anayasa hukuku DD - halkla ilişkiler ve iletişim CD - ingilizce FF /bu 2013-2014 güz dönemi 2014-2015 güz döneminde yine bu dersler var iki tane daha ders eklenmiş büro teknolojileri Atatürk ilke ve inkılapları 1 dersi eklenmiş bn şimdi 1. sınıfı tekrar mı okuyorum. yazdığım bu son iki ders 3.yıla ait tşkrler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Aöf Hakkında Sorun Cevaplayalım