aöf hakkında yardm lütfen

serhat222121

Yeni Üye
arkadaşlar bn şuan 2 yıllık myoda öğrenciyim 2. yıla geçtm.buyıl sınavada girmiştim tüm puan türlerim 140 ın üstünde yani barajı aştm.açıköğretime girmek istiorm işletme bölümüne ama babama 2 yıllığı bitirsin öle girsin işletme ve iktisat bölümü için 2 yıllığın üstünden okur demişler.nedir bu detaylı bi açıklama yaparsanız çok sevinirim.hiç bi bilgim yok :/((

DAMLA^^

Yeni Üye
siz myo okuyorsunuz 2.ye geçtiniz ama şimdi işletmeyi tercih etmek istiyorsunuz...dikey geçiş var bilmiyorum haberiniz varmı eğerki işletmeye gidecekseniz dikeyi bekleyin..yani okulunuz bitireceksiniz sınava ygs ye girmenize gerek yok çünkü bölümünüzü bitirirseniz..dikey geçiş hakkı kazanırsınız 3.sınıftan işletmeye devam edrsiniz..yinede siz bilirsiniz bence babanız doğu söylüyor böyle daha mantıklı 1 yıllık kaybınız olmayacak...kararsizin hayırlıs ı olsun...

serhat222121

Yeni Üye
siz myo okuyorsunuz 2.ye geçtiniz ama şimdi işletmeyi tercih etmek istiyorsunuz...dikey geçiş var bilmiyorum haberiniz varmı eğerki işletmeye gidecekseniz dikeyi bekleyin..yani okulunuz bitireceksiniz sınava ygs ye girmenize gerek yok çünkü bölümünüzü bitirirseniz..dikey geçiş hakkı kazanırsınız 3.sınıftan işletmeye devam edrsiniz..yinede siz bilirsiniz bence babanız doğu söylüyor böyle daha mantıklı 1 yıllık kaybınız olmayacak...kararsizin hayırlıs ı olsun...
teşekkür ederim verdiğiniz cvp için.ozaman en mantıklısı o okul bitince sınavsız direk işletmeye girmek :rolleyes:

DAMLA^^

Yeni Üye
rica ederim ..inşallah hakkınızda hayırlısı olur yinede kendi kararınızı kendiniz isteyerek verin...

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd