Aöf hk.Fikir belirtirseniz sevinirim

daradevilt

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
merhaba,

Ben 4 yıllık açıköğretim tercih ettim.RTE üniversitesinin 4 yıllık işletme bölümüne puanım yettiği halde tercih yapmadan direk aöf 4 yıllık işletme tercihi yaptım.Böyle bir tercih yaptığım için hata mı yaptım acaba,ara sınavada az kaldı moralim bozuluyor çalışasım gelmiyor,çünkü haksızlık var ortada.İlk başlarda iyiydi herşey ama hayıflanıyorum bazen.Birine aöf okuyorum dediğimde pek hoş karşılanmıyor ama bir başkası puansız girdiği 2 yıllık myo deyince daha hoş karşılanıyor.böyle bir saçmalık olurmu anlamıyorum neden aöfbu konumda,aöf normal üniversitelerden daha zor,çünkü kendin çalışıyorsun,tıpkı dersaneye giden bir cocuk ile dersaneye gitmeyen kendi başına çalışan bir cocuk gibi.hangisi daha çok zorlanır ?

Maddi olarak değilde,manevi olarak ailemin yanında kalmak istedim,ve tercih klavuzuna hiç bakmadan aöf yazdım.sizce yanlış mı yaptım ? bile bile gitmemek hatamıydı ????

bazen iyiki gitmemişim diyorum ama bazende keşke gitseydim diyorum.Yurdum insanlarını bilirsiniz işte,bir kere aöf milletin gözünde düşmüş öyle gidiyor.

sizlerdede böyle durumlar yaşanıyormu ? moraliniz bozuluyormu :/​

yyildirayy

Yeni Üye
Kararını vermişsin artık
Bence bunları düşüneceğine sınav yaklaştı ona konsantre ol
Ben aöf den bu sene mezun oldum, hiçte hayıflanmıyorum
Belki ileride iş bulmanda sıkıntı çekebilirsin ama bazen insan mecburiyetten bazı kararlar almak zorunda kalabiliyor

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar