AÖF - İktisat Fakültesi / Kamu Yönetimi 1. Sınıf (YARDIM!)

Prens-Turkey

Yeni Üye
Merhaba Arkadaşlarım.
Benim çok büyük ve sıkıntılı bir sorunum var. Ben bu sene AÖF'lü oldum. İktisat Fakültesi / Kamu Yönetimi 1. Sınıfındayım. Şimdi müsadenizle sıkıntımı paylaşayım sizlerle..
Benim bir Kız arkadaşım var ve çok ciddi devam ediyor ilişkimiz evlilik düşünüyoruz ama problemimiz büyük Kız Uludağ ÜNV. Fen Edebiyat Fakültesi mezunu. Babası Makina Mühendisi, Annesi Memur, Abisi Doktor, Kız Kardeşi Sınıf öğretmeni kızda kendisi Memur olmayı hedefliyor. Şimdi benimde en az AÖF mezunu olmam gerekiyor. Ailesi Lise ve altı tahsillilere Kızını vermicekmiş yani anlayacağınız ne yapıp ne edip benim 4 yılda hiç tekrar yapmadan AÖF'ten mezun olmam lazım kezza ben 25 Kız arkadaşım 26 yaşında yaşlarımızda ilerde kaybedeceğimiz 1'dk mız bile yok. Ben çalışıyorum ama evde İnternet'im var ve İnternet üzerinden 1-2-3-4 sınıf derslerine çalışabileceğim en kapsamlı içeriği olan ve bunlardan kolayca yararlanabileceğim basit ve anlatımlı siteler ve kaynaklar istiyorum gecemi gündüzümü buna vericem umarım derdimi anlatabilmişimdir ve beni anlamışsınızdır. Şimdiden hepinizden ALLAH razı olsun düşüncelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum herkese kolay gelsin. Sevgiler, Saygılar..

carantinas

Yeni Üye
senin derdin büyük hajı allah kolaylık versin. tek care alacan bir kitapcık ondan butun unıteleri oku soruları coz en mantıklısı o daha cabuk ogrenırsın yoksa ınternetten zor sadece internetten soruları cozeerek alıstırma yaparsın daha iyi olur.

dderviss

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
benim tavsiyem ilkumut egitim cdleri ben cok faydasini gordum biraz pahali ama gercekten hakkini verdiriyor kaynak kitap olarakta murat yayinlari alanin da bir numaradir bunlari temin edin.tabi bunlari almakla bitmiyor bolbol calisacaksiniz acikogretim uzaktan gorundugu gibi kolay degildir duzenli bi calismayla basaracaginiza inaniyorum ...

Gamzelim848

Yeni Üye
Evet işin gerçekten zor hele ki hem çalışıp aynı zamanda okumak baya zorluyor insanı.Dersin içeriğine göre bir plan yap bence sözel dersleri o kadar sıkıntı olmaz soru çözerken dikkat etmelisin bir çok soru cevabını verir aslında sayısal olanlarada biraz ağırlık verip matematiksel işlemlerin nasıl yapıldığına bakabilirsin.Ayrıca mezuniyet notu önemli değil diyorsan bütünlemeyede kalabilirsin sene kaybetmeden bütün dersleri verirsin böylece daha rahat çalışabilirsin.

Bende işletme okuyorum 1. sınıf dersleri ortaktır.2. sınıf öğrencisi olarak şunu diyebilirim iktisat,matematik ve muhasebe seni zorlar ama diğerlerini sadece okuyarak geçebilirsin.Allah yardımcın olsun.

celik3

Yeni Üye
bence 4 sene için bu kadar sıkıntı çekeceğine bu işi eğitim seviyesine göre belirleyen aileye resti çek.
bu bir şaka değilse tam bir saçmalık.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd