Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Aöf-iktisat güz ara dönem dersleri hakkında bilgi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="efsaneci, post: 281972, member: 172236"]</p><p>AÖF iktisat 3 sınıf öğrencisiyim toplam 9 ders seçtim (VERGİ HUKUKU - TÜRK VERGİ SİSTEMİ - DEVLET BÜTÇESİ SANAYİ EKONOMİSİ -TARIM EKONOMİSİ - PARA TEORİSİ) bunların dışında Avrupa birliği, Finansal ekonomi, İktisadi kalkınma derslerini fazladan seçtim toplam 9 ders ben Avrupa birliği, Finansal ekonomi, İktisadi kalkınma derslerinden sınava girmedim bunları bahar dönemindede girebilirmiyim yani seçebilirmiyim yada 4 sınıfda (seneye güz ara döneminde mi sadece alabilirim) bu son üç ders 4 sınıf dersi değilmi ?? bilgi verirseniz sevinirim</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="efsaneci, post: 281972, member: 172236"] AÖF iktisat 3 sınıf öğrencisiyim toplam 9 ders seçtim (VERGİ HUKUKU - TÜRK VERGİ SİSTEMİ - DEVLET BÜTÇESİ SANAYİ EKONOMİSİ -TARIM EKONOMİSİ - PARA TEORİSİ) bunların dışında Avrupa birliği, Finansal ekonomi, İktisadi kalkınma derslerini fazladan seçtim toplam 9 ders ben Avrupa birliği, Finansal ekonomi, İktisadi kalkınma derslerinden sınava girmedim bunları bahar dönemindede girebilirmiyim yani seçebilirmiyim yada 4 sınıfda (seneye güz ara döneminde mi sadece alabilirim) bu son üç ders 4 sınıf dersi değilmi ?? bilgi verirseniz sevinirim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Aöf-iktisat güz ara dönem dersleri hakkında bilgi