Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Aöf ile ilgili sorularım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="bidunya, post: 277376, member: 167373"]</p><p>Merhaba gene ben bir kac sorum daha olucak cevaplarsanız memnun kalırım.</p><p></p><p>1-Malum katkı payları kaldırıldı bu katkı payı dedikleri 71TL lik ücretmi?</p><p>2-Bu 71 TL lik ücret her bölümde aynıyımdı yoksa değişyirmuydu bölümüne göre çünkü baska yerlerde 45+45 diye gördüm geçen senenin 205+205 deöğreitm ücretiydi.</p><p>3-Ben mesela 2.sınıfa geçtim alttan dersim var onları alınca ayriyeten ek olarak ödüyormyum yoksa sabit kalıyormu çünkü fazla kitap almış alıyorsun.</p><p>4-Alttan dersimiz olunca üstten ders alamıyoruz onu biliyorumda alttan dersler biizm 30 kredilik hakkımızdanmı seçiyoruz yoksa +15 üstten alam hakkımızdanmı seçiyoruz.</p><p></p><p>Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="bidunya, post: 277376, member: 167373"] Merhaba gene ben bir kac sorum daha olucak cevaplarsanız memnun kalırım. 1-Malum katkı payları kaldırıldı bu katkı payı dedikleri 71TL lik ücretmi? 2-Bu 71 TL lik ücret her bölümde aynıyımdı yoksa değişyirmuydu bölümüne göre çünkü baska yerlerde 45+45 diye gördüm geçen senenin 205+205 deöğreitm ücretiydi. 3-Ben mesela 2.sınıfa geçtim alttan dersim var onları alınca ayriyeten ek olarak ödüyormyum yoksa sabit kalıyormu çünkü fazla kitap almış alıyorsun. 4-Alttan dersimiz olunca üstten ders alamıyoruz onu biliyorumda alttan dersler biizm 30 kredilik hakkımızdanmı seçiyoruz yoksa +15 üstten alam hakkımızdanmı seçiyoruz. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Aöf ile ilgili sorularım