AÖF İşletme kayıt yenileme & geçmiş dönem borcçları ?

Yusufy

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
Arkadaşlar merhaba ,

Açık öğretim işletme bölümü öğrencisiyim fakat kaydı yaptırdığım günden itibaren hiç takip etmedim sınavlarada girmedim açıkcası salladım polislik için YGS hazırlanıyordum bi yandan fakat yarı yoldan döndük ondan da şimdi tek çare açık öğretimi bitirmek kaldı bankadan açık öğretim borcumu sorgulattım 2 senedir hiç harc yatırmadığım TC numaram ile yaptığım sorgulamada toplam borç 283 tl. çıktı bu normal mi daha fazla bekliyordum açıkcası genel toplam borcu ödemeden kyıt yenileme yapılmıyormuş benim kafamı kurcalayan aslında harc borcunu daha fazla bekliyordum 283 lira çıktı. Kayıt yenileme yapacağım borcu ve kayıt yenileme ücretini ödedikten sonra bu harc durumundan dolayı acaba beni farklı bi borc sürprizi çıkar mı karşıma derslerde malum nasıl bir yol izlemem gerekiyor bu konularda yönlendirir misiniz acaba çevremde kimse yok yardımcı olacak :/

Ayca_Guler

Forum Yöneticisi
Bölüm:
Türk Dili ve Edebiyatı
Bir kere kayıt olduğun için o kaydın ikinci taksiti borç olarak çıkar, ertesi sene kayıt yenilemediğin için o sene borç çıkmaz. Bu borç normal yani. Farklı bir borç çıkmaz merak etme. Kayıt yenilemedne önce kayit.anadolu.edu.tr adresine girip ders ekle/sil yapmayı unutma.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar