N numidian Yeni Üye Katılım 28 Tem 2007 Mesajlar 71 Tepkime puanı 0 Puanları 0 17 Tem 2008 #1 slm arkadaslar ben bir kac dersden butunlemelere kaldım mektup ne zaman gelecek ben iki yıllıkdan sonra aofe gecdim bir arkadas artık hazırlıkdada iki dersden gecersen diğer sınıfı gecdiğini söyledi, bu ne kadar dogru
slm arkadaslar ben bir kac dersden butunlemelere kaldım mektup ne zaman gelecek ben iki yıllıkdan sonra aofe gecdim bir arkadas artık hazırlıkdada iki dersden gecersen diğer sınıfı gecdiğini söyledi, bu ne kadar dogru
S sanko86 Yeni Üye Katılım 7 Nis 2008 Mesajlar 581 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Şehir: Balıkesir 17 Tem 2008 #2 -2 dersten geçince bir üst sınıfa geçer hazırlıkta 4 ders var. -Kağıt diye tabir ettiğin belgeler daha gelmedi kısa zamanda gelir yani yakındır gelmesi.
-2 dersten geçince bir üst sınıfa geçer hazırlıkta 4 ders var. -Kağıt diye tabir ettiğin belgeler daha gelmedi kısa zamanda gelir yani yakındır gelmesi.
N numidian Yeni Üye Katılım 28 Tem 2007 Mesajlar 71 Tepkime puanı 0 Puanları 0 22 Tem 2008 #3 hasanok86' Alıntı: -2 dersten geçince bir üst sınıfa geçer hazırlıkta 4 ders var. -Kağıt diye tabir ettiğin belgeler daha gelmedi kısa zamanda gelir yani yakındır gelmesi. Genişletmek için tıkla ... tahmini ne zaman gelir kagıtlar birde hazırlıkda diyelim 4 dersden ikisini gecdik bir üst sınıfa geciyormuyuz yoksa 4 dersi vermek gerekiyormu
hasanok86' Alıntı: -2 dersten geçince bir üst sınıfa geçer hazırlıkta 4 ders var. -Kağıt diye tabir ettiğin belgeler daha gelmedi kısa zamanda gelir yani yakındır gelmesi. Genişletmek için tıkla ... tahmini ne zaman gelir kagıtlar birde hazırlıkda diyelim 4 dersden ikisini gecdik bir üst sınıfa geciyormuyuz yoksa 4 dersi vermek gerekiyormu
S sanko86 Yeni Üye Katılım 7 Nis 2008 Mesajlar 581 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Şehir: Balıkesir 22 Tem 2008 #4 http://www.aofdestek.net/aofte-4-dersi-olan-ancak-2-dersten-gecen-kisi-3-sinifa-borclu-gecebilir-mi-cevabi-t40967.html?goto=newpost Burada gerekli açıklama mevcuttur. Sınav kağıtlarıda bu ay sonuna kadar elimizde olacak.
http://www.aofdestek.net/aofte-4-dersi-olan-ancak-2-dersten-gecen-kisi-3-sinifa-borclu-gecebilir-mi-cevabi-t40967.html?goto=newpost Burada gerekli açıklama mevcuttur. Sınav kağıtlarıda bu ay sonuna kadar elimizde olacak.
E esna demir Yeni Üye Katılım 8 Mar 2009 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 13 Mar 2009 #5 açıköğretim sınavlarına gireceğimiz yeri gösteren belge ne zaman elimizde olur.saygılarımla..