Arkadaşlar kusura bakmayın boş konu gibi gozukebilir
ana konudaki mesaja yazdım ama 2 haftadır cevap verilmedi sorum çok basit gelebilir eskiler için
Aöf sitesinde istenilen belgeler
* Öğrenim Belgesi
- Not Durum Belgesi ( Dikey Geçiş İle Kayıt Yapacaklar İçin )
* Askerlik Durumu Beyanı (sadece erkek adaylar için gereklidir)
* Fotoğraf
* Internet Başvuru Belgesi
* Fotoğraflı-İmzalı Form
* Öğrenci Bilgi Formu
Şimdi
Öğrenim belgesi olarak diplomanın aslını getirecegim noter tasdigi felan gerekiyormu
askerlik durum beyanı için 25.01.1995 dogumluyum yaşım 18 oldugu için askerlikten muafım kayıt olurken muafı seçtim belge vb. bişi getirecekmiyim
3.fotoğraf için bi sınırlama varmı takım elbise resmi vb.
4 - 5 - 6 için aof sitesinde hep aynı resimleri gosterior ben kayıt olurken pdf den 2 adet sayfa çıktı 1 tanesi barkodlu olan
bu ve bilgilerin yazılı oldugu sayfa çıktı aof için sanırsam bu isteniyor bizden ama 3 tane var internet başvuru belgesi - fotoragflı imzalı forum ogrenci bilgi formu hepsi aynı şeymi bunların yani üstteki ornek gibi olanmı şimdiden teşekkürler pazartesi kayıto lmaya gidicem pazartesiye kadar lütfen cevap verirseniz çok memnun olurum oraya gıdınce herhangi bi sıkıntıyla karşılaşmak istemiyorum çalıştıgım için 1 gün izin aldım 2.gün zor olur benım için
Aöf sitesinde istenilen belgeler
* Öğrenim Belgesi
- Not Durum Belgesi ( Dikey Geçiş İle Kayıt Yapacaklar İçin )
* Askerlik Durumu Beyanı (sadece erkek adaylar için gereklidir)
* Fotoğraf
* Internet Başvuru Belgesi
* Fotoğraflı-İmzalı Form
* Öğrenci Bilgi Formu
Şimdi
Öğrenim belgesi olarak diplomanın aslını getirecegim noter tasdigi felan gerekiyormu
askerlik durum beyanı için 25.01.1995 dogumluyum yaşım 18 oldugu için askerlikten muafım kayıt olurken muafı seçtim belge vb. bişi getirecekmiyim
3.fotoğraf için bi sınırlama varmı takım elbise resmi vb.
4 - 5 - 6 için aof sitesinde hep aynı resimleri gosterior ben kayıt olurken pdf den 2 adet sayfa çıktı 1 tanesi barkodlu olan
bu ve bilgilerin yazılı oldugu sayfa çıktı aof için sanırsam bu isteniyor bizden ama 3 tane var internet başvuru belgesi - fotoragflı imzalı forum ogrenci bilgi formu hepsi aynı şeymi bunların yani üstteki ornek gibi olanmı şimdiden teşekkürler pazartesi kayıto lmaya gidicem pazartesiye kadar lütfen cevap verirseniz çok memnun olurum oraya gıdınce herhangi bi sıkıntıyla karşılaşmak istemiyorum çalıştıgım için 1 gün izin aldım 2.gün zor olur benım için