Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aöf Kayıt İşlemleri
Aöf Kayıt İşlemleri Soru-Cevap Bölümü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="nepotian, post: 277945, member: 167955"]</p><p>Öncelikler herkese merhaba </p><p>yeni üye oldum buraya sormak istediğim bir kaç soru olucaktı bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.</p><p></p><p>Bu sene büro yönetimi ve yönetici asistanlığı bölümüne kayıt olucam ama kafam karışık arkadaşlar.</p><p>Ben %45 engelli biriyim.%45 raporum mevcut.kayıt için ücret ödemicekmiyim ?</p><p>klavuzda herhangi bir ücret ödenmicek diyor.</p><p>kayıt esnasında saglık raporumun orjınalinimi vermem gerekiyor yoksa fotokopisi yeterlimi ?</p><p>askerlik durum belgesi var bide,ben muaf olduğumdan dolayı şubeye gidip askerlik durum belgesi alıcakmıyım yoksa</p><p>askerlik şubesinde muane olduktan sonra bana verilen raporumu vermem gerekiyor?(gatadan verilen)</p><p>yada aöf bürosunda sistemden bakılıcak mı ?</p><p>birde internet başvuru kısmı varki çok kafa karıştırıcı en azından benim kafam çok karışık o durumda.</p><p>şimdiden yardımcı olucak olan varsa çok teşekkür ederim.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="nepotian, post: 277945, member: 167955"] Öncelikler herkese merhaba yeni üye oldum buraya sormak istediğim bir kaç soru olucaktı bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Bu sene büro yönetimi ve yönetici asistanlığı bölümüne kayıt olucam ama kafam karışık arkadaşlar. Ben %45 engelli biriyim.%45 raporum mevcut.kayıt için ücret ödemicekmiyim ? klavuzda herhangi bir ücret ödenmicek diyor. kayıt esnasında saglık raporumun orjınalinimi vermem gerekiyor yoksa fotokopisi yeterlimi ? askerlik durum belgesi var bide,ben muaf olduğumdan dolayı şubeye gidip askerlik durum belgesi alıcakmıyım yoksa askerlik şubesinde muane olduktan sonra bana verilen raporumu vermem gerekiyor?(gatadan verilen) yada aöf bürosunda sistemden bakılıcak mı ? birde internet başvuru kısmı varki çok kafa karıştırıcı en azından benim kafam çok karışık o durumda. şimdiden yardımcı olucak olan varsa çok teşekkür ederim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aöf Kayıt İşlemleri
Aöf Kayıt İşlemleri Soru-Cevap Bölümü