aöf kayıt tarihleri geçti mi?acilllll

jaimemiamor

Yeni Üye
Bölüm:
Uluslararası İlişkiler
herkese merhaba;
Ben hacettepe uluslararası ilişkiler 3. sınıfım.Aöf'ten de okumak istiyorum.Başvuru tariheri 25 kasım'a kadar diyor.Doğru değil mi?Okumak istediğim bölümler türk dili edebiyatı,ingilizce öğretmenliği,adalet myo.Bunları okuyabilir miyim?Hem üniversitede okuyup hem de bu bölmüleri nolur acil cevap verin.Yarın gidip başvurumu yapacağım.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
herkese merhaba;
Ben hacettepe uluslararası ilişkiler 3. sınıfım.Aöf'ten de okumak istiyorum.Başvuru tariheri 25 kasım'a kadar diyor.Doğru değil mi?Okumak istediğim bölümler türk dili edebiyatı,ingilizce öğretmenliği,adalet myo.Bunları okuyabilir miyim?Hem üniversitede okuyup hem de bu bölmüleri nolur acil cevap verin.Yarın gidip başvurumu yapacağım.
Merhabalar;

İkinci üniversite kapsamında aöf okumak istiyorsunuz anladığım. Başvurular 31 Ekim - 23 Kasım arası yapılmaktadır. Yani henüz geçmedi. Başvuru için öncelikle AF BAVURU adresinden ön kayıt yaptırmanız gerekiyor. Sonrasında gerekli belgeleri ayarlayıp, Vakıfbanka harç ücretlerini yatırıp, Aöf bürosuna giderek kaydınızı tamamlamanız gerekiyor.

jaimemiamor

Yeni Üye
Bölüm:
Uluslararası İlişkiler
ben türk dili edebiyatı,ingilizce öğretmenliği hadi bunları geçtim adaletle,ilahiyata başvuramıyor muyum?Onu soruyorum hadi bunların süresi geçmiş oolsunikinci yarıyıl için başvurabiliyo muyum bilgilendirirseniz sevinirim.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
ben türk dili edebiyatı,ingilizce öğretmenliği hadi bunları geçtim adaletle,ilahiyata başvuramıyor muyum?Onu soruyorum hadi bunların süresi geçmiş oolsunikinci yarıyıl için başvurabiliyo muyum bilgilendirirseniz sevinirim.
Maalesef kayıt tarihleri tektir, ondan sonraki yapılanlar kayıt yenilemedir.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar