Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
AÖF kredili sistem ders geçme kalma !!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="in trouble, post: 296126, member: 148441"]</p><p>SA arkadaşlar benim bir sorum olacak</p><p></p><p>Ben 3 sınıf işletmedeyim şu an 2 sınıf alttan inkılap ve ticaret hukuku derslerim var güz döneminde 9 dersten 7 sinden geçtim ff aldığım 2 ders finansalla inkılap oldu şimdi soruma geçiyorum inkılaptan ff aldım ff alınca mecburen o dersi bi dahaki sene veriyorsun ben bidahaki sene 4 sınıf dersleriyle beraber alcam dimi inkılabı yoksa bitek inkılaptanmı gireceğim sınava 4 sınıf derslerini alamayacakmıyım... cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler...</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="in trouble, post: 296126, member: 148441"] SA arkadaşlar benim bir sorum olacak Ben 3 sınıf işletmedeyim şu an 2 sınıf alttan inkılap ve ticaret hukuku derslerim var güz döneminde 9 dersten 7 sinden geçtim ff aldığım 2 ders finansalla inkılap oldu şimdi soruma geçiyorum inkılaptan ff aldım ff alınca mecburen o dersi bi dahaki sene veriyorsun ben bidahaki sene 4 sınıf dersleriyle beraber alcam dimi inkılabı yoksa bitek inkılaptanmı gireceğim sınava 4 sınıf derslerini alamayacakmıyım... cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
AÖF kredili sistem ders geçme kalma !!!