Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Aöf kurs devir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="Mustafa ŞENÇALAR, post: 274218, member: 38556"]</p><p>Merhaba arkadaşlar.Bilmiyorum bu konuyu burda paylaşmak ne kadar </p><p>doğrudur ama inş.admınım silmez bende bikişiye azda olsa yardım etmıs </p><p>bulunurum.Aöfden yenı mezun oldum geçen sene uzun donem açıköğretimden 3</p><p>dersten kursa yazıldım fakat zamanım olmadığından dolayı gidemedım ve </p><p>dondurdum.parasını odedım bende mezun olduğumdan dolayı o kurstan </p><p>yararlanamıcam aranızda İstanbulda ikamet edipte kursa yazılacak </p><p>arkadaşlar varsa bunu cuzi bi rakama devredicem dersane ne kadar diyosa </p><p>yarısına ben 3 derste 750 Tl odemıstım bu sene 3 ders 900 tl imiş </p><p>normalde eğer gitmek isteyen arkadaş varsa bana pm atsın veya cepten </p><p>arasın yardımcı olayım.Dersana TASARI 3 ders sınıf ders </p><p>farketmiyor.gitmek isteyen arakdaşlar boştan boşa o kadar para vermesın </p><p>bunu değerlendırsınler derim.</p><p></p><p></p><p></p><p>5435767647</p><p></p><p><a href="mailto:musty_034@hotmail.com">musty_034@hotmail.com</a></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Mustafa ŞENÇALAR, post: 274218, member: 38556"] Merhaba arkadaşlar.Bilmiyorum bu konuyu burda paylaşmak ne kadar doğrudur ama inş.admınım silmez bende bikişiye azda olsa yardım etmıs bulunurum.Aöfden yenı mezun oldum geçen sene uzun donem açıköğretimden 3 dersten kursa yazıldım fakat zamanım olmadığından dolayı gidemedım ve dondurdum.parasını odedım bende mezun olduğumdan dolayı o kurstan yararlanamıcam aranızda İstanbulda ikamet edipte kursa yazılacak arkadaşlar varsa bunu cuzi bi rakama devredicem dersane ne kadar diyosa yarısına ben 3 derste 750 Tl odemıstım bu sene 3 ders 900 tl imiş normalde eğer gitmek isteyen arkadaş varsa bana pm atsın veya cepten arasın yardımcı olayım.Dersana TASARI 3 ders sınıf ders farketmiyor.gitmek isteyen arakdaşlar boştan boşa o kadar para vermesın bunu değerlendırsınler derim. 5435767647 [EMAIL="musty_034@hotmail.com"]musty_034@hotmail.com[/EMAIL] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Aöf kurs devir