Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Aöf m.ü dersleri hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="orkunistanbul, post: 274443, member: 163631"]</p><p>benim için en önemli sorun bu sene marmara üniversitesi aöf derslerine mi gidiyim yoksa açıköğretim dershanesine mi? Dershaneye gidiceksem murat açıköğretime gitcem.Ama marmara üniversitesi gibi bir imkan varken niye kursa gidiyim diyorum.Murat açıköğretimin test yayınlarını falan alırım derside marmara üniversitesinde görürüm.Zaten işletme 3. sınıfta zor ders yok herhalde Finansal Yönetim İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Maliyet Muhasebesi Türk Vergi Sistemi en zorları bunlarmış çok fazla kasmaya gerek olcak dersler değil herhalde bunlar.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="orkunistanbul, post: 274443, member: 163631"] benim için en önemli sorun bu sene marmara üniversitesi aöf derslerine mi gidiyim yoksa açıköğretim dershanesine mi? Dershaneye gidiceksem murat açıköğretime gitcem.Ama marmara üniversitesi gibi bir imkan varken niye kursa gidiyim diyorum.Murat açıköğretimin test yayınlarını falan alırım derside marmara üniversitesinde görürüm.Zaten işletme 3. sınıfta zor ders yok herhalde Finansal Yönetim İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Maliyet Muhasebesi Türk Vergi Sistemi en zorları bunlarmış çok fazla kasmaya gerek olcak dersler değil herhalde bunlar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Aöf m.ü dersleri hakkında