aof nin harç parası ??

jojo

Yeni Üye
ya arkadaşlar benim anlamadığım nette harç paralarına bakarken aof nin harç parası 66 tl dio ben sağlık kur. işl. okuyorum 2 ye geçtim.1. sınıfta 400 küsur para yatırdık. nette de 66 dio biz ise 400 küsur ödedik nıe bu kadar cok yüksek??birde en pahalı sağlık kur. işl.miş ben gibi 2 yılık olan bi arkadaş turizm otelcilikte okuo bizden daha az harç parası yatırmış nıe ole fark var ki neticede 2 yıllık bölümler ve oda aofli nıe böl.farklıkları oluo harç parasında. bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.

jojo

Yeni Üye
birde sağlık kurumları işl.2. sınıfın harç parası ne kadar bilen var mı??

Linsey

Özel Üye
ya arkadaşlar benim anlamadığım nette harç paralarına bakarken aof nin harç parası 66 tl dio ben sağlık kur. işl. okuyorum 2 ye geçtim.1. sınıfta 400 küsur para yatırdık. nette de 66 dio biz ise 400 küsur ödedik nıe bu kadar cok yüksek??birde en pahalı sağlık kur. işl.miş ben gibi 2 yılık olan bi arkadaş turizm otelcilikte okuo bizden daha az harç parası yatırmış nıe ole fark var ki neticede 2 yıllık bölümler ve oda aofli nıe böl.farklıkları oluo harç parasında. bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.
Hayır saĞlık kurumları işletmeciLiği en pahaLı deĞil;)
Ve Turizm ve Otelcilik bile sizden 10 ytL fazLa ödüyor;)

jojo

Yeni Üye
bilgilerin için sağol arkadaşım.nie fark oluo ki sonuçta aynı üniversty ve 2 yıllık böl.:S anlamış değilim.

_ajan_

Yeni Üye
acik harc parasi 64 mu 66 mi ne yazio ben verdim gecen sene 350 falan hani 66 idi nasil oluoo ?????

jojo

Yeni Üye
acik harc parasi 64 mu 66 mi ne yazio ben verdim gecen sene 350 falan hani 66 idi nasil oluoo ?????
bende gecen yıl 400 küsur verdim. 66 olan bu seneki harç paraları yani ole yasıo netten okudum bende..ama bu yılda yıne 400 kusurmus nası oluo bende anlamadım :S

jojo

Yeni Üye
asiri pahali ya 3 tane kagit masrafi var adami yoluyorlar valla helal olsun
haddinden fazla hemde..sanki verdikleri bi kitap o kadar zannadersınkı okulunda okuos okuldan faydalanmıoz etkınlıklerden... vs nıe bu kadar anlamadım tıpcıların bıle bızım yanında hiç kalır napıolar bu kadar parayı anlamıom..

mamela

Yeni Üye
size katılıyorum arkadaşlar ayrıca verdikleri kitabında anlatımı hiç hoş değil ben başka kaynaklardan çalışıyorum, o kitaplar işime yaramıyo..

Linsey

Özel Üye
bende gecen yıl 400 küsur verdim. 66 olan bu seneki harç paraları yani ole yasıo netten okudum bende..ama bu yılda yıne 400 kusurmus nası oluo bende anlamadım :S
66 harç parası değil..
O cari Hizmet iÇin ödenen miktar birde ONA harç ekleniyor..

toPlam 200 civarı Oluyor..

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,725
Son üye
marketplace-akkauntov-top