K kabak25 Yeni Üye Katılım 9 Mar 2010 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 9 Mar 2010 #1 intibak sınıfını bitirdim 3. sınafa geçmek için para yatırdım.internetten kayıt yaptırdım ama bürodan kayıt yaptırmadığım için paramın iadesini istiyorum.dilekçe yazmamda yada örneği olan arkadaş varsa yardımcı olabilirmi lütfen
intibak sınıfını bitirdim 3. sınafa geçmek için para yatırdım.internetten kayıt yaptırdım ama bürodan kayıt yaptırmadığım için paramın iadesini istiyorum.dilekçe yazmamda yada örneği olan arkadaş varsa yardımcı olabilirmi lütfen
D dderviss Yeni Üye Katılım 19 Mar 2009 Mesajlar 79 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Bölüm: İşletme Şehir: Adana 9 Mar 2010 #2 paranin iadesi vs cart curt gak guk b iseyler yaz sonrada sag alt koseye gereginin yapilmasini arz ederim de oldu bitti kafana takma hemen halledersin
paranin iadesi vs cart curt gak guk b iseyler yaz sonrada sag alt koseye gereginin yapilmasini arz ederim de oldu bitti kafana takma hemen halledersin
K kabak25 Yeni Üye Katılım 9 Mar 2010 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 10 Mar 2010 #3 off yaw işte 2 cümle yokmu aaaa