Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
aöf sorularım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="sabırtaşı, post: 275952, member: 163569"]</p><p>aöf sınavına ilk defa gireceğim.merak ettiğim bazı sorularım var.</p><p>1-ara sınav bu dersten geçmemizi ne kadar etkiliyor?</p><p>2-bir dersten geçmek için en az kaç tane soru yapmamız lazım?</p><p>3-bir üst sınıfa geçmek için bu senenin bütün derslerinden başarılı olmam mı lazım?</p><p>4-geçemediğim bir dersten muaf olma durumu varmı?örneğin ben iktisat dersini anlamıyorum.yıllık sistemde önlisansım.2. sınıftada yapamazsam başarılı olana kadar mezun olamaz mıyım?</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="sabırtaşı, post: 275952, member: 163569"] aöf sınavına ilk defa gireceğim.merak ettiğim bazı sorularım var. 1-ara sınav bu dersten geçmemizi ne kadar etkiliyor? 2-bir dersten geçmek için en az kaç tane soru yapmamız lazım? 3-bir üst sınıfa geçmek için bu senenin bütün derslerinden başarılı olmam mı lazım? 4-geçemediğim bir dersten muaf olma durumu varmı?örneğin ben iktisat dersini anlamıyorum.yıllık sistemde önlisansım.2. sınıftada yapamazsam başarılı olana kadar mezun olamaz mıyım? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
aöf sorularım