Merhaba değerli arkadaşlar.
AOF lu olarak aranıza katılmaktan memnuniyet duymaktayım.
Aof hakkında bir sorum olacaktı. Cevap verirseniz çok mutlu olurum
mrkburo@anadolu.edu.tr adresine mail attım fakat herhangi bir cevap alamadım.
Ben geçen gün AOF olarak Üniversite tercihlerimi verdim.
Tercihlerimde ayrıntı sıralama hatası nedeniyle Açıköğretim Fakültesi Uluslarararsı İlişkiler bölümünü ilk tercih olarak yanlışlıkla kayda geçirdim.
Fakat ben ilk tercih olarak Felsefe bölümünü yazmayı düşünüyordum.
(ki FELSEFE bir alt sırada yer aldı)
Bu hatanın düzeltilmesi mümkün müdür acaba ?
AOF Kayıt bürosuna, FELSEFE bölümünü istiyorum diye istekte bulunursam, değiştirme gibi bir durumları varmı ?
Düzeltme yapmak için neler yapmam gerekiyor ? ÖSYM'ye dilekçe gönderirsem işleme alınır mı ?
Şayet mümkün değilse, ÖSYM'nin 2.EK YERLEŞTİRME TERcihinde FELSEFE bölümünü yazarsam, Uluslararası İlişkiler bölümü iptal edilir, yerine FELSEFE geçecek midir acaba ? öncelik FELSEFE olacak mıdır ?
Yukarıda Söylediklerim doğrultusunda eğer FELSEFE bölümünü ek tercihle kazanırsam , AOF un normal kayıt tarihine yetişebilmem mümkün olmayacak haliyle..
ÖSYM nin ek tercihinde bulunursam, AOF'un mazeretli kayıt tarihine vaktim olacak mıdır acaba ?
Mazeretli kayıt tarihleri ile ösym nin Ek yerleştirme tarihleri arasındaki süreyi bilmediğim için çelişkiye düştüm.
Beni bu konuda aydınlatırsanız memnun olurum
Sevgi ve saygılarımla...
AOF lu olarak aranıza katılmaktan memnuniyet duymaktayım.
Aof hakkında bir sorum olacaktı. Cevap verirseniz çok mutlu olurum
mrkburo@anadolu.edu.tr adresine mail attım fakat herhangi bir cevap alamadım.
Ben geçen gün AOF olarak Üniversite tercihlerimi verdim.
Tercihlerimde ayrıntı sıralama hatası nedeniyle Açıköğretim Fakültesi Uluslarararsı İlişkiler bölümünü ilk tercih olarak yanlışlıkla kayda geçirdim.
Fakat ben ilk tercih olarak Felsefe bölümünü yazmayı düşünüyordum.
(ki FELSEFE bir alt sırada yer aldı)
Bu hatanın düzeltilmesi mümkün müdür acaba ?
AOF Kayıt bürosuna, FELSEFE bölümünü istiyorum diye istekte bulunursam, değiştirme gibi bir durumları varmı ?
Düzeltme yapmak için neler yapmam gerekiyor ? ÖSYM'ye dilekçe gönderirsem işleme alınır mı ?
Şayet mümkün değilse, ÖSYM'nin 2.EK YERLEŞTİRME TERcihinde FELSEFE bölümünü yazarsam, Uluslararası İlişkiler bölümü iptal edilir, yerine FELSEFE geçecek midir acaba ? öncelik FELSEFE olacak mıdır ?
Yukarıda Söylediklerim doğrultusunda eğer FELSEFE bölümünü ek tercihle kazanırsam , AOF un normal kayıt tarihine yetişebilmem mümkün olmayacak haliyle..
ÖSYM nin ek tercihinde bulunursam, AOF'un mazeretli kayıt tarihine vaktim olacak mıdır acaba ?
Mazeretli kayıt tarihleri ile ösym nin Ek yerleştirme tarihleri arasındaki süreyi bilmediğim için çelişkiye düştüm.
Beni bu konuda aydınlatırsanız memnun olurum
Sevgi ve saygılarımla...