Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
AÖF TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI bölümü hakkında yardım lütfenn :(:(
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="meleeek, post: 151693, member: 67701"]</p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">Açıköğretim Türk Dili ve Edebiyatı Lisans Programı </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">Programın amacı, Türk dilinin tarihî dönemlerinden günümüze kadarki bir süreç içinde meydana gelen yazılı ve sözlü metinleri okuyup anlayabilecek, bu metinler üzerinde fonetik, morfolojik, sentaktik, semantik ve edebî incelemeler yapabilecek uzman elemanlar yetiştirmektir.</span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">1. yıl </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">TÜRKİYE TÜRKÇESİ SES VE BİÇİM BİLGİSİ </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">HALK EDEBİYATINA GİRİŞ </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">OSMANLI TÜRKÇESİNE GİRİŞ </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">ESKİ TÜRK EDEBİYATINA GİRİŞ </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">BATI EDEBİYATINDA AKIMLAR </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">YENİ TÜRK EDEBİYATINA GİRİŞ </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">2. yıl </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">ORHON VE UYGUR TÜRKÇESİ </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">TÜRKİYE TÜRKÇESİ CÜMLE BİLGİSİ </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">XI‐XV. YÜZYILLAR TÜRK EDEBİYATI </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">TANZİMAT DÖNEMİ TÜRK EDEBİYATI </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">OSMANLI TÜRKÇESİ GRAMERİ </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">HALK HİKÂYELERİ VE MASALLAR </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">3. yıl </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">XI‐XV. YÜZYILLAR TÜRK DİLİ </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">XVI‐XVII. YÜZYILLAR TÜRK EDEBİYATI </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">SERVET‐İ FÜNUN VE MİLLÎ EDEBİYAT </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">ELEŞTİRİ TARİHİ VE KURAMLARI </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">GENEL DİLBİLİM </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">TÜRK HALK ŞİİRİ </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">YABANCI DİL </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">4. yıl </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">XVI‐XIX. YÜZYILLAR TÜRK DİLİ </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">XVIII‐XIX. YÜZYILLAR TÜRK EDEBİYATI </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">CUMHURİYET DÖNEMİ ŞİİRİ </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">CUMHURİYET DÖNEMİ NESRİ </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">ÇAĞDAŞ TÜRK YAZI DİLLERİ </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">ÇAĞDAŞ TÜRK EDEBİYATLARI </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">TÜRK DİLİ </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">dersler bunlar</span></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="meleeek, post: 151693, member: 67701"] [FONT="Arial Black"]Açıköğretim Türk Dili ve Edebiyatı Lisans Programı Programın amacı, Türk dilinin tarihî dönemlerinden günümüze kadarki bir süreç içinde meydana gelen yazılı ve sözlü metinleri okuyup anlayabilecek, bu metinler üzerinde fonetik, morfolojik, sentaktik, semantik ve edebî incelemeler yapabilecek uzman elemanlar yetiştirmektir. 1. yıl TÜRKİYE TÜRKÇESİ SES VE BİÇİM BİLGİSİ HALK EDEBİYATINA GİRİŞ OSMANLI TÜRKÇESİNE GİRİŞ ESKİ TÜRK EDEBİYATINA GİRİŞ BATI EDEBİYATINDA AKIMLAR YENİ TÜRK EDEBİYATINA GİRİŞ TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 2. yıl ORHON VE UYGUR TÜRKÇESİ TÜRKİYE TÜRKÇESİ CÜMLE BİLGİSİ XI‐XV. YÜZYILLAR TÜRK EDEBİYATI TANZİMAT DÖNEMİ TÜRK EDEBİYATI OSMANLI TÜRKÇESİ GRAMERİ HALK HİKÂYELERİ VE MASALLAR ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ 3. yıl XI‐XV. YÜZYILLAR TÜRK DİLİ XVI‐XVII. YÜZYILLAR TÜRK EDEBİYATI SERVET‐İ FÜNUN VE MİLLÎ EDEBİYAT ELEŞTİRİ TARİHİ VE KURAMLARI GENEL DİLBİLİM TÜRK HALK ŞİİRİ YABANCI DİL 4. yıl XVI‐XIX. YÜZYILLAR TÜRK DİLİ XVIII‐XIX. YÜZYILLAR TÜRK EDEBİYATI CUMHURİYET DÖNEMİ ŞİİRİ CUMHURİYET DÖNEMİ NESRİ ÇAĞDAŞ TÜRK YAZI DİLLERİ ÇAĞDAŞ TÜRK EDEBİYATLARI TÜRK DİLİ dersler bunlar[/FONT] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
AÖF TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI bölümü hakkında yardım lütfenn :(:(