Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
AÖF TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI bölümü hakkında yardım lütfenn :(:(
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="sefa_06_78, post: 153856, member: 120031"]</p><p>neden böyle düşünüyonuz ki benim belki yirmi tane tanıdığım var ve hepsi de bu bölümü bitirip öğretmen olmuş kişiler ve sanırım dershaneleri küçümser gibi bi tavrınız var fakat şunu unutmayın üniversite kazanmak için bence sizde dershaneye gitmiş bi insansınız vede hiç de sizin düşündüğünüz gibi bi ücret vermiyorlar dershanelerde galiba siz stajyer bi öğretmenle konuşmuşsunuz unutmayın HERŞEY İNSANLARIN KENDİ İDARESİNDE VE İRADESİNDE GELİŞİR BUNDAN DOLAYIDIR Kİ ''İNSANOĞLU İÇİN İMKANSIZ DENİLEN ÇOK ŞEY VARDI FAKAT ŞU ANDA O İMKANSIZLARIN VE OLAMAZ OLAMAZ DENİLEN ŞEYLERİN BELKİ HEPSİ GERÇEKLEŞMİŞ VEYA GERÇEKLEŞMEK ÜZEREDİR'' İŞTE BUNUN İÇİN KENDİNİZİ VE BU YOLA BAŞ KOYAN KİŞİLERİ BENCE ŞÖYLE SÖYLEYEREK BU ÜLKEDE BÖLÜMSÜZ ÜNİVERSİTE SAÇMALIĞINA KARŞI AÇILAN Bİ SAVAŞIN FERTLERİ OLMAKTAN GRUR DUYMALI VE DUYDURMALISINIZ ..........</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="sefa_06_78, post: 153856, member: 120031"] neden böyle düşünüyonuz ki benim belki yirmi tane tanıdığım var ve hepsi de bu bölümü bitirip öğretmen olmuş kişiler ve sanırım dershaneleri küçümser gibi bi tavrınız var fakat şunu unutmayın üniversite kazanmak için bence sizde dershaneye gitmiş bi insansınız vede hiç de sizin düşündüğünüz gibi bi ücret vermiyorlar dershanelerde galiba siz stajyer bi öğretmenle konuşmuşsunuz unutmayın HERŞEY İNSANLARIN KENDİ İDARESİNDE VE İRADESİNDE GELİŞİR BUNDAN DOLAYIDIR Kİ ''İNSANOĞLU İÇİN İMKANSIZ DENİLEN ÇOK ŞEY VARDI FAKAT ŞU ANDA O İMKANSIZLARIN VE OLAMAZ OLAMAZ DENİLEN ŞEYLERİN BELKİ HEPSİ GERÇEKLEŞMİŞ VEYA GERÇEKLEŞMEK ÜZEREDİR'' İŞTE BUNUN İÇİN KENDİNİZİ VE BU YOLA BAŞ KOYAN KİŞİLERİ BENCE ŞÖYLE SÖYLEYEREK BU ÜLKEDE BÖLÜMSÜZ ÜNİVERSİTE SAÇMALIĞINA KARŞI AÇILAN Bİ SAVAŞIN FERTLERİ OLMAKTAN GRUR DUYMALI VE DUYDURMALISINIZ .......... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
AÖF TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI bölümü hakkında yardım lütfenn :(:(