Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Aöfle ilgili Sorularım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="cinin, post: 278803, member: 167581"]</p><p>Merhabalar</p><p></p><p>1-ben şimdi örgün 4 yıllık bir okulda okuyorum. dün sınavsız 2. üniversite olarak adalete kayıt oldum. ancak seneye başka bir örgün üniversiteyi kazanırsam aöf adaletteki kaydım devam edecekmi ?</p><p></p><p>2-Ayrıca aöf sınavarında geçmiş yıllardaki çıkmış soruları çözünce hazırlanmış oluyorsun aöfte bu yılki değişikliklerde böyle bir şey mümkünmüdür yani çıkmış soruları çözmek yeterlimidir ?</p><p></p><p>3-Maximum kaç dersten kalmamıza rağmen bir üst sınıfa geçebiliyoruz?</p><p></p><p>Teşekkürler.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="cinin, post: 278803, member: 167581"] Merhabalar 1-ben şimdi örgün 4 yıllık bir okulda okuyorum. dün sınavsız 2. üniversite olarak adalete kayıt oldum. ancak seneye başka bir örgün üniversiteyi kazanırsam aöf adaletteki kaydım devam edecekmi ? 2-Ayrıca aöf sınavarında geçmiş yıllardaki çıkmış soruları çözünce hazırlanmış oluyorsun aöfte bu yılki değişikliklerde böyle bir şey mümkünmüdür yani çıkmış soruları çözmek yeterlimidir ? 3-Maximum kaç dersten kalmamıza rağmen bir üst sınıfa geçebiliyoruz? Teşekkürler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Aöfle ilgili Sorularım