Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
aöflileri küçümseyenler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="vtelli, post: 119041, member: 53726"]</p><p>Arkadaşlar aslında herkes biraz anlatmış derdini...Evet açıköğretim dendi mi ya memursundur kademe yükseltmek için okuyon yada askere gitmeyi biraz daha ertelemek için..adamların akıllarında bu yerleşmiş....Aslında öyle olmadığını biliyorlardır belkide ama bilmek işlerine gelmiyordur...Açıköğretim okuyanların çoğu çalışmak zorunda olanlar...Hem okuyup hemde parasını geçimini sağlayanlar...Ben kendimden örnek veriyim...Maddi imkanlar elvermediğinden üniversite okuyamadım...Üniverseiteyi bırakın lise okuyamadım.Tabi Örgün eğitimden bahsediyorum.....Liseyi açıktan okudum şimdide üniversiteyi açıktan okuyorum.Aynı zamanda ortaokulu bitirdiğimde çalışmaya başlamıştım. Bu süre zarfında 3 yıllık bir Alman eğitim merkezinden mezun oldum.Meslek eğitim merkezinden kalfalık-ustalık sertifikası aldım.Almanca dil kurslarına gittim.vs vs....</p><p></p><p>şimdi makine mühendisleri , endüstri mühendisleri ve elektrik-elektronik mühendisleriyle beraber çalışıyorum.....Allaha sonsuz şükürler olsun.....</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="vtelli, post: 119041, member: 53726"] Arkadaşlar aslında herkes biraz anlatmış derdini...Evet açıköğretim dendi mi ya memursundur kademe yükseltmek için okuyon yada askere gitmeyi biraz daha ertelemek için..adamların akıllarında bu yerleşmiş....Aslında öyle olmadığını biliyorlardır belkide ama bilmek işlerine gelmiyordur...Açıköğretim okuyanların çoğu çalışmak zorunda olanlar...Hem okuyup hemde parasını geçimini sağlayanlar...Ben kendimden örnek veriyim...Maddi imkanlar elvermediğinden üniversite okuyamadım...Üniverseiteyi bırakın lise okuyamadım.Tabi Örgün eğitimden bahsediyorum.....Liseyi açıktan okudum şimdide üniversiteyi açıktan okuyorum.Aynı zamanda ortaokulu bitirdiğimde çalışmaya başlamıştım. Bu süre zarfında 3 yıllık bir Alman eğitim merkezinden mezun oldum.Meslek eğitim merkezinden kalfalık-ustalık sertifikası aldım.Almanca dil kurslarına gittim.vs vs.... şimdi makine mühendisleri , endüstri mühendisleri ve elektrik-elektronik mühendisleriyle beraber çalışıyorum.....Allaha sonsuz şükürler olsun..... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
aöflileri küçümseyenler