Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
aöflileri küçümseyenler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="onradiguzel, post: 153194, member: 113212"]</p><p>Aramızda çalışanlar vardır muhakkak. Belki çalışmak zorunda olduğu için bu tercihi yapanlar.</p><p>Ama en şanslımız hangisi biliyormusunuz arkadaşlar? Bir işte çalışıp da aöf' ne devam eden arkadaşlar.Bir taşda 4 kuş vuranlar:</p><p>1-Çalışıp para kazanıyor.</p><p>2-Sigorta primleri yatıyor ve dolayısıyla örgün eğitim görenlerden tam 1460 gün önce emekli olabilme şansını yakalıyor.</p><p>3-Netice itibari ile 4 yıllık bir fakülte diplomasına sahip oluyor.</p><p>4-Örgün öğretimde okuyan arkadaşlara göre hayata tam 4 yıl önce başlıyor.</p><p>Ben hem çalışıyorum, hemde ikinci aöf' ü okuyorum şuan,ve kadromda çalışan bir çok odtü' den, hacettepe' den mezun arkadaşım var, stajyerlerim var.</p><p>Küçümserken küçümsenecek duruma düşeceğine eminim çaylak.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="onradiguzel, post: 153194, member: 113212"] Aramızda çalışanlar vardır muhakkak. Belki çalışmak zorunda olduğu için bu tercihi yapanlar. Ama en şanslımız hangisi biliyormusunuz arkadaşlar? Bir işte çalışıp da aöf' ne devam eden arkadaşlar.Bir taşda 4 kuş vuranlar: 1-Çalışıp para kazanıyor. 2-Sigorta primleri yatıyor ve dolayısıyla örgün eğitim görenlerden tam 1460 gün önce emekli olabilme şansını yakalıyor. 3-Netice itibari ile 4 yıllık bir fakülte diplomasına sahip oluyor. 4-Örgün öğretimde okuyan arkadaşlara göre hayata tam 4 yıl önce başlıyor. Ben hem çalışıyorum, hemde ikinci aöf' ü okuyorum şuan,ve kadromda çalışan bir çok odtü' den, hacettepe' den mezun arkadaşım var, stajyerlerim var. Küçümserken küçümsenecek duruma düşeceğine eminim çaylak. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
aöflileri küçümseyenler