Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Ara Sınavdan En Yüksek Not İle - En Düşük Not Alan Arkadaşlara Hediyelerimiz var....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="yedinumara, post: 58220, member: 12369"]</p><p>benim matematikte 77 murat ilkumut dersanelerindeyim. 50 almak çok büyük birşeydi benim için 27 civarında alıyordum ama şuanki durum iyi çok şükür.. dersane de şansa bakınki her dersten belli puanı geçenlere hediye dağıtılıyor mat için bu yıl limit 77 ve üzeri... hediyeyi ben ordan alacam.</p><p></p><p>bu arada tuba ya bir tavsiyede de ben bulunmak istiyorum. Matematik tekrarı gerektiren bir ders haftanın 5 günü 20, 1 günüde 1 saat çalışma yapsanız çok rahat geçersiniz. Ayrıca internetten ders çalışma işi bana göre yaş.. tabi online soru çözümü için yapılan siteler hariç..</p><p></p><p>Allah tüm açıköğretimlilerin yardımcısı olsun... bol başarılar nasip etsin hepimize...</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="yedinumara, post: 58220, member: 12369"] benim matematikte 77 murat ilkumut dersanelerindeyim. 50 almak çok büyük birşeydi benim için 27 civarında alıyordum ama şuanki durum iyi çok şükür.. dersane de şansa bakınki her dersten belli puanı geçenlere hediye dağıtılıyor mat için bu yıl limit 77 ve üzeri... hediyeyi ben ordan alacam. bu arada tuba ya bir tavsiyede de ben bulunmak istiyorum. Matematik tekrarı gerektiren bir ders haftanın 5 günü 20, 1 günüde 1 saat çalışma yapsanız çok rahat geçersiniz. Ayrıca internetten ders çalışma işi bana göre yaş.. tabi online soru çözümü için yapılan siteler hariç.. Allah tüm açıköğretimlilerin yardımcısı olsun... bol başarılar nasip etsin hepimize... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Ara Sınavdan En Yüksek Not İle - En Düşük Not Alan Arkadaşlara Hediyelerimiz var....