S sync Yeni Üye Katılım 20 Ocak 2009 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 20 Ocak 2009 #1 Beyler 2. senem de daha bilmiyorm ara tatil varmı aöf te?
S Sero1 Yeni Üye Katılım 31 Ara 2008 Mesajlar 60 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Tokat 20 Ocak 2009 #2 aöfte herhangi bi tatil var mı ki
L Linsey Özel Üye Katılım 26 May 2008 Mesajlar 458 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Şehir: Adana 20 Ocak 2009 #3 sync' Alıntı: Beyler 2. senem de daha bilmiyorm ara tatil varmı aöf te? Genişletmek için tıkla ... Hayır böyle birşey söz konusu deĞildir Ama sorunuz açıköğretim akademik danışmanlık yani hafta sonu dersleriyle ilgiliyse sorunuz hayır tatil yok,Hafta sonları dersler devam etmektedir
sync' Alıntı: Beyler 2. senem de daha bilmiyorm ara tatil varmı aöf te? Genişletmek için tıkla ... Hayır böyle birşey söz konusu deĞildir Ama sorunuz açıköğretim akademik danışmanlık yani hafta sonu dersleriyle ilgiliyse sorunuz hayır tatil yok,Hafta sonları dersler devam etmektedir
S sync Yeni Üye Katılım 20 Ocak 2009 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 21 Ocak 2009 #4 Ben hafta içi gidiyorm derslere de ondan sordm.. Geçen sene oldu gibi hatırlıyorm olması gerekmez mi yazsak bildirsek şikayet etsek
Ben hafta içi gidiyorm derslere de ondan sordm.. Geçen sene oldu gibi hatırlıyorm olması gerekmez mi yazsak bildirsek şikayet etsek