Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Arkadaşlar Acill Yardım Lütfen
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="zamanfer, post: 298316, member: 176108"]</p><p>Arkadaşlar Uludağ ünv. Bi Meslek yuksek okulunda kayıdım var. Bu sene Okulu bırakmak zorunda Kaldım açıktan devam edicem 2. ünv. olarak. Okuluma gidip transkript belgesini aldım. </p><p></p><p>1. sorum : Acaba açıktan okuyacağım bölümde bu belge geçmiş olduğum derslerden muaf tutulmamı sağlarmı.</p><p></p><p>2. sorum : 4 yıllık herhangi bir bölümü en kısa zamanda ne kadar sürede bitirebilirim.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="zamanfer, post: 298316, member: 176108"] Arkadaşlar Uludağ ünv. Bi Meslek yuksek okulunda kayıdım var. Bu sene Okulu bırakmak zorunda Kaldım açıktan devam edicem 2. ünv. olarak. Okuluma gidip transkript belgesini aldım. 1. sorum : Acaba açıktan okuyacağım bölümde bu belge geçmiş olduğum derslerden muaf tutulmamı sağlarmı. 2. sorum : 4 yıllık herhangi bir bölümü en kısa zamanda ne kadar sürede bitirebilirim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Arkadaşlar Acill Yardım Lütfen