arkadaşlar aöfde düz lise mezunları hangi bölümleri tercih etsinler??

caDU

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar ben düz lise mezunuyum...össi kazanamadım önümüzdeki sezon açıköğretime kayıt olmayı düşünüyorum 4 yıllık bölümlerden maliye,kamu yönetimi gibi bölümleri düşünüyorum fakat lisede muhasebe gibi dersleri almadığım için zorlanırmıyım...bu konuda tecrübe sahibi yada bilgisi olan arkadaşlardan yardım almak istiyorum...

jojo

Yeni Üye
arkadaşım hangi bölümü seçersen seç muhakkak derslerde muh,mat.,iktisat dersleri görülcek. en azından 1. sınıf için; bu dersler hangi bölüm olursa olsun ortaktır.illaki var yanii bu dersler. hangi lise mezunu olursan ol fark etmiyor yani.. tabi bu bnm görüşümdür.

caDU

Yeni Üye
tşkkür ederim peki bu muhasebe dersi düz lise mezunu bir öğrenicinin yapamayacağı kadar zor bir dersmi evde çalışmayla yapılabilrmi yoksa kesinlikle bir kursamı yazılmalıyım??

jojo

Yeni Üye
rica ederim..bence evde çalışılabilir. tabi bu subjektiftir.
kendimden örnek vereyim..ben geçen yıl hiç muh.dersini görmediğim halde bol soru çözerek hallettim bu dersi.. kursa filanda gitmedim.diyeceğim; iş yine sende bitio.düzenli konuları anlayarak çalışıp, bol soru çözülerek olur bu iş.fasla gözünda büyütme bence.. emin ol kendinden, kendine güven yapabilirsin merak etme;)

caDU

Yeni Üye
ilgilnediğiniz için tşkkür edeirm gerçkten kafamın karışıklığı geçti saolun

jojo

Yeni Üye
rica ederim ne demek önemli değil!..endişenizi anlıyorum.
biraz olsun katkım olduysa size çok sevindim:)
hayırlı olsun diyelim;)

imqossibLe

Yeni Üye
valla cadu bende
duzlıseden mezun oldum kamudayım önce zorlandımkabulamaşimdı iii gidıo
:)

catzilla

Yeni Üye
bende senin gibi düz lise mezunuyum arkadaşım.uzun zaman önce ilk olarak muhasebe finasman bölümümü okumayı tercih ettim. hiç hayatımda görmediğim dersler konular vs... ayrıca çalışıyordum müthiş bocaladım. konulara derslere çok yabancıydım. şimdi tekrar össye girdim ve kaydımı halkla ilişkiler bölümüne yaptırdım. yine zorlanıyorum gibi ama ilk seferki kadar değil. naçizane fikrim halkla ilişkiler bölümünden şaşma.

güldeste

Yeni Üye
merhaba cadu.bende düz lise çıkışlıyım ve iktisad 2.sınıf öğrencisiyim.ilk defa geçen sene tanıştım muhasebeyle tabi doğal olarak zorlandım muhasebeyi anlamakta.gerçi şimdide çözmüş değilim kendisini her sene yeni şeyler öğreniyosun.işin özü geçtim o dersi nasıl geçtiğimi gelince tabi doğal olarak büte kaldım ama büt için çalışacak zaman aralığı iyi olduğu için sadece muhasebeye odaklandım ve başardım bu sene allah kerim sonumuz ne olacak belli değil ama sana şunu söylüyeyim azmin elinden bişey kurtulmaz.biraz daha çaışmak lazım muhasebe açısından o kadarcık ...hayatta başarılar cadu:D:D:D

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,726
Son üye
BexlasSob