arkadaşlar benim sıkıntım çok büyük yardım

sema@

Yeni Üye
mrh arkadaşlar sosyal hizmetler 1.sınıf ögrencisiyim sınava 1 ay kaldı ders çalışıyorum ama zorla hatta öle zor geliyoki hiç bna göre degilmiş napimde ders çalışimm:eek:

isokor

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Bende zor çalışıyorum senin gibi yha dibe vurmadan çalışmaya başlasak ii olcak ama kastıkça daha çok gevşiyorum sanki motive olamıyorum bu şey gaflet midir başka bişey mi anlamadım gitti ben böyle değildim geçen yıl ya yaşarken oldum:( çözüm¿

sema@

Yeni Üye
Bende zor çalışıyorum senin gibi yha dibe vurmadan çalışmaya başlasak ii olcak ama kastıkça daha çok gevşiyorum sanki motive olamıyorum bu şey gaflet midir başka bişey mi anlamadım gitti ben böyle değildim geçen yıl ya yaşarken oldum:( çözüm¿
:D:Dsanki beni anlatıosunnnn :D:D

isokor

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
yihuhah evt sema biz aöf'liler birbirimizi biliriz aynı patikada yürümeye çalışıyoruz sonuçta... havalarda ii değil ki dışarda çalışak dışarı burnumu çıkartsam kara kaşım kara gözüm donuyo wala:p boğuk karanlık bi intihar havası var sanki baktıkça içim daha da bi kararıyo:D ama kulağımdan tutup kendimi zorla yardımcı kitabın başına oturtcam birazdan olmuyo böyle hadi sende öle yap:p ii bak kendine inş. çalışma şevki gelir ikimizede ümit bari edelim böle hiç değilse:D

sema@

Yeni Üye
yihuhah evt sema biz aöf'liler birbirimizi biliriz aynı patikada yürümeye çalışıyoruz sonuçta... havalarda ii değil ki dışarda çalışak dışarı burnumu çıkartsam kara kaşım kara gözüm donuyo wala:p boğuk karanlık bi intihar havası var sanki baktıkça içim daha da bi kararıyo:D ama kulağımdan tutup kendimi zorla yardımcı kitabın başına oturtcam birazdan olmuyo böyle hadi sende öle yap:p ii bak kendine inş. çalışma şevki gelir ikimizede ümit bari edelim böle hiç değilse:D

:D:D:D:D sorma ya cidden havada kötü inşalllh şu çalışma şevki gelir geç olmadan:)

E

_elmayra_

Misafir
sınava 1 ay kadar kısa bir süre kaldı.ilk senesi olan arkadaşlar durumun ciddiyetinin pek farkında olamıyorlar.Ama vizeye girip soruları gördükten sonra çok da zor değilmiş keşke biraz daha çalışmış olsaydım diyorsun.bu nedenle bu durumu yaşamamak için bir an önce başlayın çalışmaya.başladığınızda devamı gelecektir kendiliğinden;)iyi çalışmalar size..

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd