arkadaşlar bir sorum olacak ?

Mustafa_64

Yeni Üye
ben bu yıl açıktan adalet okuyacağım seneye tekrar sınava girsem ve adalet meslek yüksek okulunu örgün kazansam. 2.sınıftanmı başlıcam yoksa tekrar 1.sınıftanmı başlıcam cevabınız için şimdiden teşekkürler :D

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Açıköğretim ile Örgün eğitim farklıdır, sen bu yıl aöf de not ortalamanı 80 üzeri tutarak seneye yatay geçişle örgün eğitim 2.sınıftan devam edebilirsin.

Ama öss ye Girerek Adalet kazanırsan 1. sınıftan başlarsın.

ayberk228

Yeni Üye
Bölüm:
Halkla İlişkiler
Ya benim kafama bir şey takıldı. Şimdi ben bu sene h.ilişkiler 2. sınıfa geçtim. Ders ortalamam 70. Seneye 2. sınıfta ortalamayı 80 ve üzeri tutsam örgüne geçebilecekmiyim. 3. sınıfı işletme olarak devam etmek istiyorum. Nasıl olacak tam bilemedim.Yani işletme örgüne mi geçmek isteyeceğim. Yada öyle bir hakkım olmayacak mı ??

Mustafa_64

Yeni Üye
Ya benim kafama bir şey takıldı. Şimdi ben bu sene h.ilişkiler 2. sınıfa geçtim. Ders ortalamam 70. Seneye 2. sınıfta ortalamayı 80 ve üzeri tutsam örgüne geçebilecekmiyim. 3. sınıfı işletme olarak devam etmek istiyorum. Nasıl olacak tam bilemedim.Yani işletme örgüne mi geçmek isteyeceğim. Yada öyle bir hakkım olmayacak mı ??
zaten buyıl senin okul bitiyor seneye işletme seçip not ortalamanı 80 yapsan olur

Çevrimiçi üyeler

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd