aşk olsun arkadaşım verdiğin dosyanın içinde virüs vardı...(Sorunun video destekleyicinin olmasından kaynaklandığını düşünüyorum verdiğim programı pcne kur ve bu programdan aç)
Programı indiriyorum
Action DVD Player 2.8.0
Action DVD Player AVI, MPG, MPEG, WMV gibi temel video formatlarını sorunsuz şekilde desteklemektedir. Sinema koleksiyonunuzu yönetebilir, filmleriniz hakkında detaylı bilgileri kolayca elde edebilirsiniz. Kolay arayüzü ve kullanışlılığıyla ilgi çeken bir dvd player ve film organizasyon programı
DOWNLOAD ACTİON DVD PLAYER
PC FENA HALDE VİRÜS KAPMIŞ.tavsiyem suan pcde yüklü olan virüs taramayla pcyi taratın.bu işlemi yaparken pcnin internet baglantısını kesin.gecmişi silin.pcyi geçmiş bir zamana yükleyin.bunun için BAŞLAT/DONATILAR/SİSTEM ARAÇLARI/SİSTEM GERİ YÜKLEME 'yi pcnin çalıştıgı en uygun zamana geri yükleyebilirsiniz.yinede düzelmiyorsa yapılacak birşey yok.doğruca pc kasanızı alıp teknik servise.bu proğram düzgün yüklenemedi diyor yeniden yüklüyorum ama olmuyor![]()
pc tarattım ama ama virüs bulunamadı daha öncede tarattmıştım.sistemi geri yükleme derken biraz daha net bilgi verebilir misiniz(dosyalar silinecek yani öyle mi)PC FENA HALDE VİRÜS KAPMIŞ.tavsiyem suan pcde yüklü olan virüs taramayla pcyi taratın.bu işlemi yaparken pcnin internet baglantısını kesin.gecmişi silin.pcyi geçmiş bir zamana yükleyin.bunun için BAŞLAT/DONATILAR/SİSTEM ARAÇLARI/SİSTEM GERİ YÜKLEME 'yi pcnin çalıştıgı en uygun zamana geri yükleyebilirsiniz.yinede düzelmiyorsa yapılacak birşey yok.doğruca pc kasanızı alıp teknik servise.kolay gelsin
DosyaLar silinmicek sadece Ikı gun once nasılsa pcnız öle olucak meselapc tarattım ama ama virüs bulunamadı daha öncede tarattmıştım.sistemi geri yükleme derken biraz daha net bilgi verebilir misiniz(dosyalar silinecek yani öyle mi)