Arkadaslar Hangi Derslerden Deneme sinavi Ihtiyaciniz Var?

BURCU

Çok Özel Üye
Arkadaslar Hangi Derslerden Deneme Sinavi Ihtiyaciniz Var?

Arkadaslar Hangi sinavlardan Deneme Sinavlarinin eksikligini düsünüyorsunuz. Belirtirseniz ona göre ekleme yapilacaktir. Herkeze kolay gelsin:)

Arkadaşlar Final denemelerini eklemeye başladım ama dersler çok fazla yetişebilirmiyim bilmiyorum. Yeteri kadar boş zamanımda soru ekliyorum siteye. Genelde yoğunluk olan derslere ekliyorum. Açıkcası Duyarsız kalınan derslere hiç soru ekleyesim gelmiyor. Bu yüzden gözümden kaçan dersleri bana iletir ve yoğunluk sağlarsanız Soruları ekleyebilirim. Herkeze başarılar :)

myxelia

Yeni Üye
1. sınıfım ve 6 yıl sonra üni ye başladım açıkcası tüm derslere ihtiyacım var :(((

BURCU

Çok Özel Üye
1. sınıfım ve 6 yıl sonra üni ye başladım açıkcası tüm derslere ihtiyacım var :(((

Güncel Deneme sinavlarin Gözgezdirirseniz Aradiginiz deneme Sinavlarina ulasabilirsiniz.Ayrica eklenmesini istediginiz Ders Varsa onu belirtirseniz daha fazla yarar saglanabilir :)

BURCU

Çok Özel Üye
Her Dersten ücer tane olmak üzere Ara (vize) Deneme Sinavlari Eklemekteyim Yeni Sistemlere Göre.. Ders olarak Belirtirseniz Daha faydali olabilir Vede Daha cok Fayda Görebilirsiniz.. :)

B

BAHARA

Misafir
laborant ve veteriner saglık okuyorum 1. sınıf mikrobiyoloji ve immünoloji sorularına ihtiyacım var tsk ederim

samett

Yeni Üye
girişimcilik dersi arkadaşlar şimdiden emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. allah cümlemizin yardımcısı olsun...

sinan aslan

Yeni Üye
yanlıs yazdım pardon dgs le ısletme 3 hazırlık okuyorum cıkmıs sorular nerden bulurummm acab

zeynep04

Yeni Üye
banada mümkünse sağlık kurumları işletmenliğğiin bütün dersleriyle ilgili deneme sınavlarını yollarmısınız

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd