Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="DAMLA^^, post: 240288, member: 128129"]</p><p><strong><em>arkadaşım yazınızı gördüm ama benim tam bilgim yok...mimar sinan özel değilmi ya da devlet olsada neden devam etmiyorsanız harç paranızı yatırıyorsunuz kaydınızı silin:bidiklerim paylamak istiyorum ama yanlış olursa kusurumu affedin:</em></strong></p><p><strong><em></em></strong></p><p><strong><em> _eğerki örgün okuyacaksanız kaydınızı silmek zorundasınız en son öyle biliyordum</em></strong></p><p><strong><em> _sınava girmeden aöf direk başvuramazsınız şayet eğerki önlisans okuyorsanız direk geçiş olutyor yani sınavsız ama hiç okul hayatınız olmamış sınavsız olmaz sınava girip tercih yapacaksınız</em></strong></p><p><strong><em> _bazı alnlarda sanırım aöf geçişler oluyormuş ama galibada not un iyi olması gerekiyordur ama siz bu ayrıntıya takılmayın çünküö kayıd olup okul okumamışsınız..</em></strong></p><p><strong><em> _tde var sosyolojide yok eğer kitapçıkta yazıyorsa kesin vardır 35 bin kişi yazıyor sa öyleyse yerleştirmelerde belli puan dilimi isteniyor ama bildiğim kadarıyla barajı geçmek yeterliydi tde kinde puan yazmıyor kontejan yazıyor buda şuna işaret şuanda puanlar bellirlenmemiş ilk puanlı alımlar olacağı için bu yıl en son yerleşitirilen kişinin puan ı puanlar genel olarak belli olup yazılacak demektir şuan puan yok demek belli olması bu yılki yerleştirmelerden olacak demektir felsefede öyle demek...</em></strong></p><p><strong><em>_bu puanla girermisiniz şuanda ilk kontejanlı puanlı olduğu için belli puanları yazmaz dediğim gibi puanlar belli değil bunu uzmanlarda bilemez eğerki kitapçıkta yazmıyorsa ama bildiğim kadarıyla barajın üstünde olanlar seçebilir..bence seçin şansınız deneyin 35 bin kişi az değil..işinizi şansa kaldı bir nevi çünkü puan belirtilmemiş kitapçıktaki aöf felsefe bölümününözel şartını okuyun belki puanla ilgili bir şey yazıyordur..yinede kendi çapınızda arştırın..</em></strong></p><p><strong><em></em></strong></p><p><strong><em> biliyorum tam istediğiniz gibi bilgi vermedim bildiklerimi yazdım bir nevide olsa yardımcı olmak istedim inşallah hakkınızda hayırlısı olur... yanlış bilgi vermiş olabilirim bunlar tahmini ve benim bundan önce kendi bildiklerim duyduklarım eğer yanlış olursa sizden ve bakan herkesten özür dilerim..</em></strong></p><p><strong><em></em></strong></p><p><strong><em> sağlıcakla başarılar...</em></strong></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="DAMLA^^, post: 240288, member: 128129"] [B][I]arkadaşım yazınızı gördüm ama benim tam bilgim yok...mimar sinan özel değilmi ya da devlet olsada neden devam etmiyorsanız harç paranızı yatırıyorsunuz kaydınızı silin:bidiklerim paylamak istiyorum ama yanlış olursa kusurumu affedin: _eğerki örgün okuyacaksanız kaydınızı silmek zorundasınız en son öyle biliyordum _sınava girmeden aöf direk başvuramazsınız şayet eğerki önlisans okuyorsanız direk geçiş olutyor yani sınavsız ama hiç okul hayatınız olmamış sınavsız olmaz sınava girip tercih yapacaksınız _bazı alnlarda sanırım aöf geçişler oluyormuş ama galibada not un iyi olması gerekiyordur ama siz bu ayrıntıya takılmayın çünküö kayıd olup okul okumamışsınız.. _tde var sosyolojide yok eğer kitapçıkta yazıyorsa kesin vardır 35 bin kişi yazıyor sa öyleyse yerleştirmelerde belli puan dilimi isteniyor ama bildiğim kadarıyla barajı geçmek yeterliydi tde kinde puan yazmıyor kontejan yazıyor buda şuna işaret şuanda puanlar bellirlenmemiş ilk puanlı alımlar olacağı için bu yıl en son yerleşitirilen kişinin puan ı puanlar genel olarak belli olup yazılacak demektir şuan puan yok demek belli olması bu yılki yerleştirmelerden olacak demektir felsefede öyle demek... _bu puanla girermisiniz şuanda ilk kontejanlı puanlı olduğu için belli puanları yazmaz dediğim gibi puanlar belli değil bunu uzmanlarda bilemez eğerki kitapçıkta yazmıyorsa ama bildiğim kadarıyla barajın üstünde olanlar seçebilir..bence seçin şansınız deneyin 35 bin kişi az değil..işinizi şansa kaldı bir nevi çünkü puan belirtilmemiş kitapçıktaki aöf felsefe bölümününözel şartını okuyun belki puanla ilgili bir şey yazıyordur..yinede kendi çapınızda arştırın.. biliyorum tam istediğiniz gibi bilgi vermedim bildiklerimi yazdım bir nevide olsa yardımcı olmak istedim inşallah hakkınızda hayırlısı olur... yanlış bilgi vermiş olabilirim bunlar tahmini ve benim bundan önce kendi bildiklerim duyduklarım eğer yanlış olursa sizden ve bakan herkesten özür dilerim.. sağlıcakla başarılar...[/I][/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun