Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aöf ve Askerlik
askerlik durum belgesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="saddler, post: 277669, member: 167846"]</p><p>Öncelikle merhaba ..</p><p></p><p>Ben 1991 doğumluyum . Lisede 2 sene kaybıma rağmen akşam lisesiyle 20 yaşında lise öğrenimimi bitirdim daha sonra hiç ara vermeden 1 sene myoda okudum maddi durumlardan dolayı bu sene aöf yazdım ve uluslararası ilişkiler bölümünü kazandım .. şimdi kayıt esnasında askerlik durum belgesi isteniyor sanırım bu askerlikle ilgili karşıma bir sorun çıkarır mı ? Çünkü daha öncesinde muayeneye hiç gitmedim zaten kağıtta gelmedi akşam lisesi ve üniversite tecil ettirdiği için .. Askerlikle ilgili karşıma bir sorun çıksada daha önce hiç tecil yaptırmadığım için lise diplomamla tecil yapma imkanım var mı ? Şimdiden teşekkürler</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="saddler, post: 277669, member: 167846"] Öncelikle merhaba .. Ben 1991 doğumluyum . Lisede 2 sene kaybıma rağmen akşam lisesiyle 20 yaşında lise öğrenimimi bitirdim daha sonra hiç ara vermeden 1 sene myoda okudum maddi durumlardan dolayı bu sene aöf yazdım ve uluslararası ilişkiler bölümünü kazandım .. şimdi kayıt esnasında askerlik durum belgesi isteniyor sanırım bu askerlikle ilgili karşıma bir sorun çıkarır mı ? Çünkü daha öncesinde muayeneye hiç gitmedim zaten kağıtta gelmedi akşam lisesi ve üniversite tecil ettirdiği için .. Askerlikle ilgili karşıma bir sorun çıksada daha önce hiç tecil yaptırmadığım için lise diplomamla tecil yapma imkanım var mı ? Şimdiden teşekkürler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aöf ve Askerlik
askerlik durum belgesi