Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
askerlik ile ilgilii bi bakın
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="aliyildiz, post: 114181"]</p><p>arkadaslar ben işletme 1 deyim 1 yıl kaldım bu ikinci yılım 3 dersim var ara sınavdada hiç iyi geçmedi zaten bi derside yanlş yapmışım iktisatdan kalmştm işletmeyi çözmüşüm bu kadar salaklık olur mu demeyn olur bu kadarda konular benzer mi ya başlığa bakmadan çözdük neyse şimdi ben bu yılda kalırsam askerlik mi görnüyo bi arkadas dedi ki eğer okul tecil ettiyse iki yıl kalırsan gidersin hemde son devre ama sen tecil ettysen 7 yıl var dedi kısaca şuu</p><p></p><p>1- bu yılda kalırsam askerlik görnüyo mu</p><p></p><p>2-bu yıl geçip (final yada bütten 72 alcamda geçcem peh) seneye kalırsam yine mi askerlk görnüyo yani nasıl oluyo vala anlamadım ya...ama bu yıl kursa gidcm iştende çıktım iş yüzünden ne ders çalışablyrz ne derslere sınavlara odaklanablyrz kurs içinde bi öneriniz var mı ? hangisine gidim ücreti ne kadar ve gidersem faydasını görürmüyüm ????</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="aliyildiz, post: 114181"] arkadaslar ben işletme 1 deyim 1 yıl kaldım bu ikinci yılım 3 dersim var ara sınavdada hiç iyi geçmedi zaten bi derside yanlş yapmışım iktisatdan kalmştm işletmeyi çözmüşüm bu kadar salaklık olur mu demeyn olur bu kadarda konular benzer mi ya başlığa bakmadan çözdük neyse şimdi ben bu yılda kalırsam askerlik mi görnüyo bi arkadas dedi ki eğer okul tecil ettiyse iki yıl kalırsan gidersin hemde son devre ama sen tecil ettysen 7 yıl var dedi kısaca şuu 1- bu yılda kalırsam askerlik görnüyo mu 2-bu yıl geçip (final yada bütten 72 alcamda geçcem peh) seneye kalırsam yine mi askerlk görnüyo yani nasıl oluyo vala anlamadım ya...ama bu yıl kursa gidcm iştende çıktım iş yüzünden ne ders çalışablyrz ne derslere sınavlara odaklanablyrz kurs içinde bi öneriniz var mı ? hangisine gidim ücreti ne kadar ve gidersem faydasını görürmüyüm ???? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
askerlik ile ilgilii bi bakın