Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aöf ve Askerlik
Askerlik Tecil İşlemi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="aliosmanoz, post: 271105, member: 143847"]</p><p>Merhaba;</p><p></p><p>2007 Önlisans mezunuyum.2009 kasım ayına kadar tecil edildikten sonra 2009 yılında aöf hazırlık bölümüne kayıt oldum.Hazırlık sınıfını geçtikten sonra aöf den ekc2 belgesi alamadığım için tecil olamadım bu yüzden 3.sınıfa kayıt yapamadım.Şimdi yasa çıkmış aöf ekc2 belgesini veriyor hazırlık sınıfını bitirenlere.Bu arada davam sürmekte bakaya olmaktan.Geçen yıl yazılamadığım için aöf kaydım dolduğundan ekc2 belgesini alamadım.Parayı yatırıp 2011 kasım ayında ekc2 belgesini alabileceğimi söylediler.</p><p>Acaba ekc2 belgesini aldıktan sonra askeriye tecil eder mi?</p><p></p><p>Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="aliosmanoz, post: 271105, member: 143847"] Merhaba; 2007 Önlisans mezunuyum.2009 kasım ayına kadar tecil edildikten sonra 2009 yılında aöf hazırlık bölümüne kayıt oldum.Hazırlık sınıfını geçtikten sonra aöf den ekc2 belgesi alamadığım için tecil olamadım bu yüzden 3.sınıfa kayıt yapamadım.Şimdi yasa çıkmış aöf ekc2 belgesini veriyor hazırlık sınıfını bitirenlere.Bu arada davam sürmekte bakaya olmaktan.Geçen yıl yazılamadığım için aöf kaydım dolduğundan ekc2 belgesini alamadım.Parayı yatırıp 2011 kasım ayında ekc2 belgesini alabileceğimi söylediler. Acaba ekc2 belgesini aldıktan sonra askeriye tecil eder mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aöf ve Askerlik
Askerlik Tecil İşlemi