askerlilk lise tecili ve 2 sene kalma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan raky99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

raky99

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
1001 - GENEL MUHASEBE 40 37 37 38 K
1003 - DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİŞ 47 47 53 51 G
1005 - İKTİSADA GİRİŞ 56 33 39 44 K
1007 - GENEL MATEMATİK 31 27 0 9 K
1410 - HUKUKA GİRİŞ 43 40 60 55 G

3 dersden kalmış bulunuyorum kafamda 3 seçenek var

1.öss girmiştim yeni kayıt yapturabilirim.

2.bi süre yoklama kaçagı durumuna düşüp sınavlardan sonra kasıma askere gidebilir ama geçersem tecil ediyolarmış sanırım fazla bilgim yok bu konudada bilen birisinden açıklama iyi olur

3.1988 dpğumluyum lise tecil hakkım bu durumlarda kıllanabilirmiyim

peki şimdi daha önce aof tecil ettirmem gerçi biticek lise tecili yaparlar dimi

birşey sormak istiyorum ben iki işleme okuyorum ikinci sınıf ama iki yıldır iki defa kaldım ama ben askere gitmek istemiyorum okulu bitirmek istiyorum ne yapabilirim yardımcı olur musunuz

yukardaki benim 2ci tercih sana uygun gözüküyor

birşey sormak istiyorum ben iki işleme okuyorum ikinci sınıf ama iki yıldır iki defa kaldım ama ben askere gitmek istemiyorum okulu bitirmek istiyorum ne yapabilirim yardımcı olur musunuz

kayıtını sildirip, yeniden kayıt yaptıracaksın. açık öğretime askerlik tecili için araç gözüyle bakarsan kesinlikle bitiremez, okulun tam ortasında hiç beklemediğin bir anda apar topar askere alınırsın. düzenli bir şekilde çalışıp sınıf geçmek en iyi yoldur.

araç olarak görmüyorum iş dolayısıyla doğru düzgün çali,şamıyorum ama bu sefer kesin bitirecegim tabi askerliğiğ nasıl yapacağım onu bilmiyorum ondan

kesin bilgim yok internetten araştırken o yöntemle tecil ettirenleri gördüm ama hiç bir garantisi yok riskli yeni kayıt yapabilirsin ama össye girdinmi

yerinde olsam 2 şıkkı denerdim tabi 3ü sınafa geçebiliceni düşünüyosan geçemessen zaten askersin

Yardım yardım

Arkadaslar benim 3. Senem aöf de 2 sınıfım okula kayıt yaptırmadan önce 3 sene liseden sonra tecil hakkımı kullanmıştım 1 senesi gitmisti sonra aöf ye kayıt yaptırdım şuan aöf nin yaptırdıgı tecilleyim sanırsam. Peki okul bitince kendi tecil hakkımı kullanabilirmiyim..? Ha birde kac yasına kadar okulu bitirmem gerek kaç yaşında askere alıyorlar her sene sınıfta 1 kere kalsam askere gidermiyim?

Arkadaslar benim 3. Senem aöf de 2 sınıfım okula kayıt yaptırmadan önce 3 sene liseden sonra tecil hakkımı kullanmıştım 1 senesi gitmisti sonra aöf ye kayıt yaptırdım şuan aöf nin yaptırdıgı tecilleyim sanırsam. Peki okul bitince kendi tecil hakkımı kullanabilirmiyim..? Ha birde kac yasına kadar okulu bitirmem gerek kaç yaşında askere alıyorlar her sene sınıfta 1 kere kalsam askere gidermiyim?

Güzel soru sormuş arkadaş :) cevaplayabilecek biri varmı arkadaşlar?

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Son Mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,557
Kullanıcılar
90,662
Son üye
Gülüzar
Geri