aynı anda hem açıköğretim 4 yıllık hem de açıköğretim iki yıllık okunur mu?

beyazesra

Yeni Üye
mrb ben şuan açıköğretim 4 yıllık kamu yönetimi 1. sınıftayım ama açıköğretim 2 yıllık laborant ve veteriner sağlık bölümünüde okumak istiyorum bu mümkün mü yardımcı olur musunuz?
bu sene öss'ye girip veteriner bölümünü seçsem ikisini aynı anda okuyabilirmiyim cevap bekliyorum teşekkürler

jojo

Yeni Üye
hayır malesef öyle bir opsiyon yok.ayrıca olsa bile bunu göze alamayacağına eminim 7+8=15 dersi hemde aof de vermek olanaksız.ben bile daha 2.sınıfım 8 dersten şimdiden bezdim:)

gulcnr

Yeni Üye
slm ben aöf maliye 3. sınıftayım seneye okulum bitecek bu sene yine aöf den farklı bir bölüm seçmek istiyorum öss ye girip. böyle bir şansım varmıdır?

jojo

Yeni Üye
slm ben aöf maliye 3. sınıftayım seneye okulum bitecek bu sene yine aöf den farklı bir bölüm seçmek istiyorum öss ye girip. böyle bir şansım varmıdır?
aofde iki bolum bırden aynı sene içinde okuyamazsın.ancak malıye bolumunu bitirip sonra tekrar öss ile aofden herhangı bolumu seçebilirsin.

bünyamin_19

Yeni Üye
arkadaşlar ben açıköğretime yeni kayıt yaptırdım.halkla ilş. bizim elimizdeki kitaplarda bulunan sorularla sınavda çıkan sorular benzer niteliktemi?

mineminemine

Yeni Üye
Aöf de aynı anda 2 tane bölüm okunur mu??? Acill yardım plss

Merhaba arkadaslar,
ben aö işletme de okuyorum,
bu yıl öss ye girmiştim şuan aöf 2.ek yerleştirmeleri var ösym nin adresınden tercih bildirir tıkladıgımda aday tercih yapabilir diyor...
Ama aöf bürosunu aradım aynı anda 2 bölüm okuyamazsınız diyor...
Ben bi ikileme bi ainlam veremedimmm bu konuda bilgisi olanların cvbınız bekliyorumm...
Teşekkürler....

mineminemine

Yeni Üye
Aöf de aynı anda 2 tane bölüm okunur mu??? Acill yardım plss

Merhaba arkadaslar,
ben aö işletme de okuyorum,
bu yıl öss ye girmiştim şuan aöf 2.ek yerleştirmeleri var ösym nin adresınden tercih bildirir tıkladıgımda aday tercih yapabilir diyor...
Ama aöf bürosunu aradım aynı anda 2 bölüm okuyamazsınız diyor...
Ben bi ikileme bi ainlam veremedimmm bu konuda bilgisi olanların cvbınız bekliyorumm...

Teşekkürler

açıkögretim1

Yeni Üye
Açıkögretim fakültesini kazandıgında ek yerleştirmede tercih yapabilirsin ancak örgün ögretim kazanırsan kayıt yapabilirsin aynı anda iki açıkögretim bölümünde okuyamazsın

Toprak63

Yeni Üye
aöf bir öğrencinin aynı yıl iki bölüm okumasına malesef müsade etmiyor mezun olur ondan sonra okursun

B

buse.12345

Misafir
sLmm

ben uluslararası ilişkiler okuyorum. henüz birinci yılım aynı anda açık öğretimden bir bölüm okuyabilirmiyim? bunun için tkrar öss ye grmeme gerk warmı ? girsem puanım düşermi?

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Aynı anda iki açıköğretim bölümü okuyamazsınız. Ama okuduğunuz bölüm örgünde ise ikinci bölümü açıköğretim okuyabilirsiniz.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar