Başım Belada

in trouble

Yeni Üye
Merhaba Arkadaşlar ben bugün üye oldum aöf desteğe inşallah banada yardımcı olursunuz...:)

Benim büyük bir sorunum var arkadaşlar açıköğretim 1.sınıf işletme öğrencisiyim.Ve tabiki bütün sınavlara girdim ve sonuçlar böyle;
1001 - GENEL MUHASEBE 47 43-44K
1002 - GENEL İŞLETME 43 43-43K
1003 - DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİŞ 30 33-32K
1005 - İKTİSADA GİRİŞ 37 30-32K
1007 - GENEL MATEMATİK 31 15-20K
1099 - TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 60 47-51G
1410 - HUKUKA GİRİŞ 37 30-32K

Gördüğünüz üzere baya erbat bir durumdayım. Açıkçası çok az çalıştım.Şimdi sizden istediğim bana yardımcı olmanız bütünleme sınavına gircem.Nasıl geçebileceğim konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada bu ilk ve son şansım ...:(:(:(

Şimdiden Destekleriniz için Teşekkür Ederim...:)

tbua

Yeni Üye
merhaba, hoşgeldiniz
çalışma konusunda önerim, bütünleme sınavlarına hazırlanmanız için bence zamanınız yeterli . özet kitaplarn konuları çalışıp geçmiş yılların sorularını çözebilirsiniz. bilirsiniz zaten vize %30 + bütünleme %70 = en 50 olmalı. vaktiniz sınırlıysa üst sınıfa geçebilmeniz için en fazla 2 dersten kalabilirsiniz, çalışmakta zorlandığınız 2 dersi bırakabilirsiniz, ama bence riske girmeden hepsine çalışın eminim geçeceksinizdir
bşarılar diliyorum

xyzes

Yeni Üye
merhaba

gerçekten zor bir durum ama şimdi çalışmaya başlarsan hepsinden geçebilirin notların kurtarılamıcak gibi değil sana tavsiyem murat yayınlarından çalış ve tbua nın dediği gibi çıkmış sınav sorularına bak

başarılar....

kevin_norton

Yeni Üye
Şimdiden Destekleriniz için Teşekkür Ederim...:)[/QUOTE]

Şimdi önerim size ne olanbilir.
İlk olarak çok çalışmalısınız. sonra kitapları 3 defa oku.gerekirse yazın. ama her gün hiç durmadan çalış.3 hafta da halledersiniz..iyi çalışmalr.

E

_elmayra_

Misafir
çalışırsan geçersin eminim.6 dersten gireceksin bütünlemeye.4 tanesini verirsen bir üst sınıfa geçebilirsin.Temennimiz hepsinde başarılı olman tabi.Kolay gelsin başarılar;)

in trouble

Yeni Üye
Peki bu bütünleme sınavında final sorularımı daha ağırlıklı çıkıyor yoksa ara sınav sorularımı daha çok neye yoğunlaşim. Mesela geçmiş yılların bütünleme sorularına çalışsam bana ne kadar yararı olur.

E

_elmayra_

Misafir
kesin şu sorulardan gelir diye bişey yok.Belli olmuyor.ama sana tavsiyem geçmiş yıl final ve bütünleme sorularına çalış.

kevin_norton

Yeni Üye
Teşekkürler saolun inşallah geçerim geçemezsem yandım ... :D:D
Hepinize İlginiz İçin Teşekkür ederim Arkadaşlar...

Lafı bile olmaz.Bir telefon kadar yakınsın.Ne zaman istersen yardımcı oluruz.Birde notları kafana takma yeniden sınava giriyor gibi hepsinden 80-90 alacakmış gibi gir.Geriye bakma ileri bak. Devamlı gerine dönüp bakarsan önünü göremezsin biryere çarparsın.yani devamlı olarak pozitif düşün ben en başarılıyım.bu sınavda çok başarılı olacağım de.Motive olman sınavlara hazırlanmanı hızlandırır.Çalışma arzusu-isteği uyandırmalısın beyninde.iyi çalışmalar.

Çevrimiçi üyeler

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd