Ben 4 yıllık anadolu üniversitesi fakülteye girmek istiyorum hiç bir bilgim yok yardım lütfen

whister1

Yeni Üye
Ben şuan 2 yıllık bilgisayar programlama okuyorum 2. ögretim
aynı anda 4 yıllık iktisat fakültesi okuyabilirmiyim açıköğretimden
eğer oluyorsa ne zaman kayıt yapılacak
ne zaman paralar yatıyor
ne zaman tercih yapılıyor birşeyler aarastırdımda hiç bir bilgi bulamadım sağlıklı
ve daha benim bilmediğim şeyler varsa 0 dan kayıt yapacam hangi adımları yapmam gerekiyor söylerseniz sevinirim
ygs1 dende 199 aldım

artmedya

Yeni Üye
Bölüm:
İktisat
2 yıllık okuyorsan, sadece 2 yıllık açıköğretim programlarına sınavsız kaydolabilirsin. 4 yıllık okuyor olsaydın 4 yıllık açıköğretim programlarına da kaydolabilirdin. Yalnız şu bölümler sınavsız öğrenci almıyor; ingilizce öğretmenliği, okul öncesi öğretmenliği, bilgi yönetimi. Sınavsız ikinci üniversite kayıtları her yıl Kasım ayının ilk haftası başlar. Herhangi bir açıköğretim bürosundan kayıt yaptırabilirsin. Sınavsız ikinci üniversite öğrencilerinin harcı normalinden yaklaşık 60-70TL fazla. Sınavsız ikinci üniversite okuyan erkeklerin askerlik tecil hakları yoktur.
Eğer 2 yıllık bir iktisadi ve idari alanda bölüme kayıt yaptırırsan, ondan mezun olunca iktisat bölümüne dikey geçiş yaparak 3. sınıfına başlayabilirsin. Açıköğretim dikey geçişleri sınavsızdır.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar