Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Benim için çok acill..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="lonca, post: 176311, member: 111491"]</p><p><span style="color: #0000cd"><em><strong>Herkeze merhabalar..</strong></em></span></p><p><span style="color: #0000cd"><em><strong>Size bir sorum olacaktı; ben geçen sene ilk olarak öss ye girmiştim.İstediğim yer olmayınca aöf iktisat a başvurdum bana kayıt olmam için kitapçık geldi.Fakat fikrimi değiştirdim kayıt olmadım.Şimdi bu sene yeniden sınava girmeden istediğim yere kayıt olabilir miyim?<span style="color: red">Geçen sene ki hakkımla</span> ben iktisat istemiyorum adalet isstiyorum..Adalete kayıt yaptırabilir miyim?yoksa yeniden sınava girmem gerekiyor mu?pek bilgi sahibi değilim bilgilerndirirseniz sevinirim..saygılar..</strong></em></span> </p><p><span style="color: blue"><strong><em>----</em></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><em>(benim için acil bir durum) anlayışınıza teşekkür ederim..</em></strong></span></p><p><strong><em><span style="color: #0000ff">----</span></em></strong></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="lonca, post: 176311, member: 111491"] [COLOR=#0000cd][I][B]Herkeze merhabalar..[/B][/I][/COLOR] [COLOR=#0000cd][I][B]Size bir sorum olacaktı; ben geçen sene ilk olarak öss ye girmiştim.İstediğim yer olmayınca aöf iktisat a başvurdum bana kayıt olmam için kitapçık geldi.Fakat fikrimi değiştirdim kayıt olmadım.Şimdi bu sene yeniden sınava girmeden istediğim yere kayıt olabilir miyim?[COLOR=red]Geçen sene ki hakkımla[/COLOR] ben iktisat istemiyorum adalet isstiyorum..Adalete kayıt yaptırabilir miyim?yoksa yeniden sınava girmem gerekiyor mu?pek bilgi sahibi değilim bilgilerndirirseniz sevinirim..saygılar..[/B][/I][/COLOR] [COLOR=blue][B][I]----[/I][/B][/COLOR] [COLOR=blue][B][I](benim için acil bir durum) anlayışınıza teşekkür ederim..[/I][/B][/COLOR] [B][I][COLOR=#0000ff]----[/COLOR][/I][/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Benim için çok acill..