Bi yardmcı olabilirmisiniz arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mali43
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mali43

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar şu anda aöf 1 sınıf okuyorum inş 2 ye geçicem eylül de sonra 2 sınfa devam etmek istiyorum fakat 2010 mayıs da askere gitmek istiyorum ve askerde okula devam etmek istiyorum.
Sorum asker de okula devam edebilirmiyim edebilirsem ne yapmam gerekli bunun için?
Şimdiden yardımlarınız için Teşekkürler...

Askerdeyken devam edebilirsiniz tabiki.

devam etmek için ne yapmam gerekiyor peki?

gittiğin yere bağlı sınav yeri olarak orayı gösterirsin sınava çalışma fırsatın olur merak etme ama cumartesi pazar sınav günlerinde yani komutanlarından izin alman askerlik yaptığın yerin terör bölgesi olup olmadığına bağlı bişey

Komutanlar İzin verirler merak etme. Sen askerlik yerin belli olunca büroya gidip durumu izah edeceksin.Sınav merkezini askerlik yaptığın yer olacak değiştirecekler.Yada sen kendin sınav merkezini aofburo.anadolu.edu.tr adresinden şifre ile girip değiştireceksin.

dostum okulu bitir öyle git, 1. sınıfsın henüz, yaşın kaç ki ?
Hem astek gidersin lisans mezunu olunca, böyle riskli durumlarla hiç uğraşma derim ben, izin falan alamazsan ya da doğuya çıkarsa atamalar, bil ki sorun yaşıyacaksın. Okulun yanar, hiç gerek yok bence..
Ben yerinde olsam gitmezdim.
Ama karar senin.

dostum okulu bitir öyle git, 1. sınıfsın henüz, yaşın kaç ki ?
Hem astek gidersin lisans mezunu olunca, böyle riskli durumlarla hiç uğraşma derim ben, izin falan alamazsan ya da doğuya çıkarsa atamalar, bil ki sorun yaşıyacaksın. Okulun yanar, hiç gerek yok bence..
Ben yerinde olsam gitmezdim.
Ama karar senin.

Arkadaşa kesinlikle katılıyorum.

Bitirip gitse güzel tabiki ama gideceksede sınavlara girebilir sorun olmaz.

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Son Mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,557
Kullanıcılar
90,662
Son üye
Gülüzar
Geri