Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
bilen biri varsa yardımcı olsun...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="AOFDESTEK, post: 263600, member: 2"]</p><p>Atatürk İlkeleri için Arasınav Sorumluluk Üniteleri 1-15 arasıdır.</p><p></p><p>Final ve Bütünleme Sınavlarından Tüm ünitelerden Sorumlusunuz Buna 1. Kitapta dahildir.</p><p></p><p>Aşağıda Edebiyat 1. ve 2. Sınıflar İçin Ara Sınav Sorumluluk üniteleri Yer Almaktadır.</p><p></p><p>Edebiyat - 1. Sınıf Ara Sınav Üniteleri...............2. Sınıf Ara Sınav Üniteleri</p><p>1. Türkçe Ses ve Biçim Bilgisi 1- 5 ...................1. Orhon ve Uygur Türkçesi 1- 8</p><p>2. Halk Edebiyatına Giriş 1- 6 .........................2. Türkçe Cümle Bilgisi 1- 6</p><p>3. Osmanlı Türkçesine Giriş 1- 5 .....................3. XI-XV. Yüzyıllar Türk Edebiyatı 1- 5</p><p>4. Eski Türk Edebiyatına Giriş 1- 4 ..................4. Tanzimat Dönemi Türk Edebiyatı 1- 6</p><p>5. Batı Edebiyatında Akımlar 1- 6 ...................5. Osmanlı Türkçesi Grameri 1- 5</p><p>6. Yeni Türk Edebiyatına Giriş 1- 5 ..................6. Halk Hikâyeleri ve Masallar 1- 5</p><p>7. Temel Bilgi Teknolojileri 1- 7 .......................7. Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi 1-15</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="AOFDESTEK, post: 263600, member: 2"] Atatürk İlkeleri için Arasınav Sorumluluk Üniteleri 1-15 arasıdır. Final ve Bütünleme Sınavlarından Tüm ünitelerden Sorumlusunuz Buna 1. Kitapta dahildir. Aşağıda Edebiyat 1. ve 2. Sınıflar İçin Ara Sınav Sorumluluk üniteleri Yer Almaktadır. Edebiyat - 1. Sınıf Ara Sınav Üniteleri...............2. Sınıf Ara Sınav Üniteleri 1. Türkçe Ses ve Biçim Bilgisi 1- 5 ...................1. Orhon ve Uygur Türkçesi 1- 8 2. Halk Edebiyatına Giriş 1- 6 .........................2. Türkçe Cümle Bilgisi 1- 6 3. Osmanlı Türkçesine Giriş 1- 5 .....................3. XI-XV. Yüzyıllar Türk Edebiyatı 1- 5 4. Eski Türk Edebiyatına Giriş 1- 4 ..................4. Tanzimat Dönemi Türk Edebiyatı 1- 6 5. Batı Edebiyatında Akımlar 1- 6 ...................5. Osmanlı Türkçesi Grameri 1- 5 6. Yeni Türk Edebiyatına Giriş 1- 5 ..................6. Halk Hikâyeleri ve Masallar 1- 5 7. Temel Bilgi Teknolojileri 1- 7 .......................7. Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi 1-15 [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
bilen biri varsa yardımcı olsun...