Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Bilgi çelişkisi...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="bzaim, post: 294060, member: 173111"]</p><p>Haliyle soru İş Kanununa göre yanlış, ama ders konusunda verilen bilgilere göre doğru, ders bilgisi İş Kanununa göre yazılmamış. Neye göre yazılmış? Tezatlık, bu dönem (bahar) İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku dersinde doğru bilgi karşımıza çıkıyor. Buradan şu sonuç çıkıyor, ortada yanlış bir bilgi aktarımı var ve bunun acilen düzeltilmesi gerekiyor. Ben ilgili kişilere mail atamam rağmen, ısrarla bilginin yanlış olduğuna değil, sınavda sorulan soru kitaba göre doğrudur cevabının verilmesi. Israrla ben bu konu düzeltilene kadar AOF yetkililerine mail göndermeye devam edeceğim.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="bzaim, post: 294060, member: 173111"] Haliyle soru İş Kanununa göre yanlış, ama ders konusunda verilen bilgilere göre doğru, ders bilgisi İş Kanununa göre yazılmamış. Neye göre yazılmış? Tezatlık, bu dönem (bahar) İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku dersinde doğru bilgi karşımıza çıkıyor. Buradan şu sonuç çıkıyor, ortada yanlış bir bilgi aktarımı var ve bunun acilen düzeltilmesi gerekiyor. Ben ilgili kişilere mail atamam rağmen, ısrarla bilginin yanlış olduğuna değil, sınavda sorulan soru kitaba göre doğrudur cevabının verilmesi. Israrla ben bu konu düzeltilene kadar AOF yetkililerine mail göndermeye devam edeceğim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Bilgi çelişkisi...