Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Bilgilendirme Hk. Yardım ..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="aykutbaps, post: 290783, member: 173216"]</p><p>Merhaba ;</p><p></p><p><strong>Forumu facebooktan takip ediyordum fakat bugün kayıt oldum ve öğrenmek istediklerime cevap bulabilirim inşallah.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Öğrenmek istediklerim ;</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>*Ben şuan 3.sınıfım Güz döneminden 2 dersten kaldım FF ile birde benim alttan 2.sınıftan '' yönetim organizasyon '' adında dersim vardı dersin adı '' yönetim bilimi 1 '' şeklinde değişti. Benim en önemli derdim bu ders '' yönetim bilimi '' ilk güz döneminde '' BB '' alarak dersi geçtim.</strong></p><p><strong>Şimdi önümde '' Bahar dönemi '' için '' Yönetim bilimi 2 '' var bu derside verirsem 4.sınıf olabileceğim.</strong></p><p><strong>ilk dönem toplam 5 ders aldım ve bu 5 dersten 3.sınıf derslerinden de 2sini verdim 2 sinden kaldım seneye onları alıcağım bu kesin</strong></p><p><strong>Şimdi sorum şu : genel not ortalaması 2.01 benim not ortalamam 1.48 ama durum '' başarılı '' diyor. bunu anlamadım ?</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>*2.sorum ise : bu bahar döneminde de yönetim bilimi 2 yi verirsem 4.sınıf olabiliyorum değil mi ? </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>*3.sorum : sınava hiç çalışmadığım halde 3 ders verdim mantık ile cevap vererek sistem mi çok kolay sorular mı ? </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Şimdiden teşekkürler ..</strong></p><p><strong></strong></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="aykutbaps, post: 290783, member: 173216"] Merhaba ; [B]Forumu facebooktan takip ediyordum fakat bugün kayıt oldum ve öğrenmek istediklerime cevap bulabilirim inşallah. Öğrenmek istediklerim ; *Ben şuan 3.sınıfım Güz döneminden 2 dersten kaldım FF ile birde benim alttan 2.sınıftan '' yönetim organizasyon '' adında dersim vardı dersin adı '' yönetim bilimi 1 '' şeklinde değişti. Benim en önemli derdim bu ders '' yönetim bilimi '' ilk güz döneminde '' BB '' alarak dersi geçtim. Şimdi önümde '' Bahar dönemi '' için '' Yönetim bilimi 2 '' var bu derside verirsem 4.sınıf olabileceğim. ilk dönem toplam 5 ders aldım ve bu 5 dersten 3.sınıf derslerinden de 2sini verdim 2 sinden kaldım seneye onları alıcağım bu kesin Şimdi sorum şu : genel not ortalaması 2.01 benim not ortalamam 1.48 ama durum '' başarılı '' diyor. bunu anlamadım ? *2.sorum ise : bu bahar döneminde de yönetim bilimi 2 yi verirsem 4.sınıf olabiliyorum değil mi ? *3.sorum : sınava hiç çalışmadığım halde 3 ders verdim mantık ile cevap vererek sistem mi çok kolay sorular mı ? Şimdiden teşekkürler .. [/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Bilgilendirme Hk. Yardım ..