Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Bilmek İstediklerim :)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="Aqirman, post: 155355, member: 121823"]</p><p>Selamlar</p><p></p><p>Adalet Myö Önlisans Okucam Fakat Bi Kaç Sorum Olacak.</p><p>1-Kayıtlar Ne Zaman Baslıyor Ve Kayıt Sadece Anadolu Ünv. Denmi Olmakta ?</p><p>2-Ne kadar Kayıt-Harc Ucretı Ödücez ? </p><p>3-Burs V.s Yardımlardan Yararlanabiliyormuyuz ?</p><p>4-Bolum Bitiminde Sanırım Hukuk a Gecme Sansımız Var Bu Nasıl Olacak. ?</p><p>5-Bolum Derslerıne Gırme İmkanınımız Varmı ?</p><p>6-Okul bittikden sonra kpss den alacagimiz puanlarla nerelere baslayabilirz. Yani sadece katiplik var bildigim fakat duydugum Bazi Mudurlukler Felan Iste Ozel Kalem v.s Bu Tarz Gorevler yapabılecekmıyız.</p><p></p><p>şimdiden teşekkürler.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Aqirman, post: 155355, member: 121823"] Selamlar Adalet Myö Önlisans Okucam Fakat Bi Kaç Sorum Olacak. 1-Kayıtlar Ne Zaman Baslıyor Ve Kayıt Sadece Anadolu Ünv. Denmi Olmakta ? 2-Ne kadar Kayıt-Harc Ucretı Ödücez ? 3-Burs V.s Yardımlardan Yararlanabiliyormuyuz ? 4-Bolum Bitiminde Sanırım Hukuk a Gecme Sansımız Var Bu Nasıl Olacak. ? 5-Bolum Derslerıne Gırme İmkanınımız Varmı ? 6-Okul bittikden sonra kpss den alacagimiz puanlarla nerelere baslayabilirz. Yani sadece katiplik var bildigim fakat duydugum Bazi Mudurlukler Felan Iste Ozel Kalem v.s Bu Tarz Gorevler yapabılecekmıyız. şimdiden teşekkürler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Bilmek İstediklerim :)