Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Bilmek İstediklerim :)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="tbua, post: 156481, member: 92920"]</p><p>merhaba</p><p>kayıt tarihi ve harç miktarları hakkında anadolu üniversitesinn sitesinde bilgiler güncellenir, ayrıca anadolu üniversitesinden size bir zarf gelicektir, daha zaman var.</p><p>burs imkanı olmamaktadır.</p><p>hukuk bölümüne geçmeniz için 2. sınıf ve sonrasında dikey geçiş sınavına girip, yeterli sıramada olursanız üniversitelerde örgün okuyabilirsiniz. dgs de 80 matemaik, 70 türkçe ve 10 tane de mantık sorusu bulunmamaktadır, sınav çok zor olmamakla birlikte kazanabilmek için üniversitelerin kontenjanı dikkate alındığı için netlerinizin yüksek olması gerekiyor.</p><p>aof okurken derslere girmeniz bulunduğunuz şehirdeki üniversiteden bilgi alabilirsniz, haftada 3 gün girilebiliniyor diye biliyorum.</p><p>okul bitince adalet bakanlığının katipik sınavını kazanarak veya genel memur alımlarından puanınızın ve özelliklerinizin uyduğu kadarıyla yerleşme şansınız var</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="tbua, post: 156481, member: 92920"] merhaba kayıt tarihi ve harç miktarları hakkında anadolu üniversitesinn sitesinde bilgiler güncellenir, ayrıca anadolu üniversitesinden size bir zarf gelicektir, daha zaman var. burs imkanı olmamaktadır. hukuk bölümüne geçmeniz için 2. sınıf ve sonrasında dikey geçiş sınavına girip, yeterli sıramada olursanız üniversitelerde örgün okuyabilirsiniz. dgs de 80 matemaik, 70 türkçe ve 10 tane de mantık sorusu bulunmamaktadır, sınav çok zor olmamakla birlikte kazanabilmek için üniversitelerin kontenjanı dikkate alındığı için netlerinizin yüksek olması gerekiyor. aof okurken derslere girmeniz bulunduğunuz şehirdeki üniversiteden bilgi alabilirsniz, haftada 3 gün girilebiliniyor diye biliyorum. okul bitince adalet bakanlığının katipik sınavını kazanarak veya genel memur alımlarından puanınızın ve özelliklerinizin uyduğu kadarıyla yerleşme şansınız var [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Bilmek İstediklerim :)